MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Centrarea sau interiorizarea in mesajul lui Iisus

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> MESAJUL LUI IISUS: CAUTA LUMINA DINLAUNTRU
View previous topic :: View next topic  
Author Message
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 12:36 am    Post subject: Centrarea sau interiorizarea in mesajul lui Iisus Reply with quote

MESAJUL LUI IISUS: CAUTA LUMINA DINLAUNTRU

Centrarea sau interiorizarea in mesajul lui Iisus
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html


http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
EXTRAS DIN CARTEA:METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA PENTRU VINDECARE, REPROGRAMARE ( CRESTEREA PERFORMANTELOR SPORTIVE, INTELECTUALE , ARTISTICE) SI ELIBERARE (MANTUIRE; SALVARE; CENTRARE IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI) SE AFLA PE SITE:
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
PREZENTAREA METODEI DE RELAXARE PILOTATA PT VINDECARE, SLABIRE, CRESTEREA PERFORMANTELOR, CENTRAREA IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI/PRESENTATION PROSPECT OF GUIDED RELAXATION
Prospectul de 11 pagini al metodei de relaxare pilotata se afla pe :
GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATAhttp://www.flickr.com/photos/guidedawakening/
http://health.ph.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/photos/browse/4e3b
MANUALUL DE RELAXARE PILOTATA/GUIDED RELAXATION HANDBOOK
http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/files/[/b]
Situri relaxare pilotata
GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA
GUIDED RELAXATION /METODA DE RELAXARE PILOTATA
VINDECARE PRIN REPROGRAMARE IN STAREA DE RELAXARE PE:
GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS
RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE

http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
THE WAY OF AWAKENING
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
http://guidedawakening.multiply.com/
http://guidedawakening.blogspot.com/
http://www.myspace.com/guided_awakening
[urlhttp://www.danmirahorian.ro/METODA_RELAXARE_PILOTATA_HANDBOOK.pdf[/url]
PREZENTAREA METODEI DE RELAXARE PILOTATA
[url]http://www.myspace.com/guided_awakening


Centrarea sau interiorizarea in mesajul lui Iisus
Menirea omului, niveluri de civilizatii: subumane, umane, divine
Lucruri ascunse de la facerea lumii


Iisus zicea: "unde iti este comoara acolo iti e si inima [ iubirea, atentia afectiva, ancorarea ]" (Matei 6.21; Luca 12.34).
In acest univers nu exista lucruri, obiecte, substantive, nume, inghetari..toate sunt procese, curgeri, rauri, verbe.. nu se scalda nimeni de doua ori in apa aceluiasi rau..un pom este o curgere...o pomire..Dumnezeu nu este un lucru inghetat, un obiect pe care sa-l iubim, ci un atribut , o umbra a iubirii pe care o experimentam..o traim..
Iisus a spus: "Dumnezeu este iubire", adica "Indumnezeirea inseamna sa iubesti "; "Iubirea este Dumnezeu" devine "Iubirea este Indumnezeire" sau "cand iubesti te Indumnezeiesti
"

Cea mai mare porunca : "Sa ai drept unic obiectiv Indumnezeirea(a doua nastere; trezirea; eliberarea; moksha) si sa-ti iubesti semenii ca pe tine insuti este redata astfel de cei care-l citeaza pe Iisus:
"Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu tot cugetul tau si cu toata puterea ta"; iata porunca dintai;Iar a doua este urmatoarea:
"Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti"
. In aceste doua poruci se cuprinde toata Legea si Prorocii . Nu este alta porunca mai mare decat acestea. Este mai mult decat toate arderile si decat toate jertfele.”(Matei 22.40;Marcu 12.30-33; Luca 10.27)
"Tot ce doriti sa va faca voua oamenii faceti-le si voi la fel; caci in aceasta este cuprinsa Legea si Prorocii (Matei 7.12; Luca 6.31).
"Cautati mai intai Imparatia Lui Dumnezeu (Altarul;Izvorul) si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri (darul;efectele) vi se vor da pe deasupra" (Matei 6.33;Marcu 10.30;Luca 12.31)
"Nebuni si orbi care e mai mare darul(aurul) sau altarul(templul) care sfinterste darul" (Matei 23.19;Exod 29.37).
Doar cel a carui comoara unica este Calea (Tao) de trezire,
de eliberare sau de Indumnezeire, se poate goli, detasa ce ceea ce are(avere, credinte, identificari) si se poate umple...poate renunta la starea de recipient pt. a redeveni izvor .
Iisus zicea: "unde iti este comoara acolo iti e si inima"( Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta)( Matei 6.21; Luca 12.34).
Comorile (telurile; obiectivele; purusharthas) oamenilor sunt diferite si au fost catalogate inca din antichitate: unii cauta placerea (kama), altii averea si faima (artha) iar altii dharma (legea, datoria, calea, apararea programarii conceptuale, traditia, credinta)
Pentru Iisus toate cele trei categorii de oameni care au aceste obiective sau teluri sunt mortisi au o sansa doar daca isi indreapta fata catre menirea omului, care le include pe celelalte trei, care este "a doua nastere";"vino dupa mine si lasa mortii sa-si ingroape mortii"(Matei 8.22)
Obiectivul suprem care le include pe celelalte trei este moksha[salvarea, trezirea, desteptarea, eliberarea ([b]kaivalya), ascensiunea, Indumnezeirea, Iluminarea, salvation, awakening, Enlightenment, la liberation; l'etat spirituel de la liberation(des desirs, de l'ego), liberacion, liberacion del ciclo de la reencarnation, liberation del dolor, de la ignorancia.Es el objectivo supremo e incluye a los otros tres];[/b]
In lipsa acestui obiectiv nu se poate vorbi de respectarea celei dintai Porunci "Iubeste Indumnezeirea cu toata inima ta."( Matei.22.37;Marcu 12.30;Luca 10.27)
Identificarea cu trupul sau corpul material ( trup material, haina, cortul, casa-dependente senzoriale: sexuale, vizuale, gustative)
"Toţi oamenii, fără deosebire, suntem în aceeaşi vreme şi fii ai oamenilor şi fii ai lui Dumnezeu (Ioan 1, 12-13), adică după trup suntem făpturi pământeşti, iar după duh făpturi cereşti, care însă petrecem vremelnic în corturi pământeşti. De la Dumnezeu ieşim, petrecem pe pământ o vreme şi iarăşi la Dumnezeu ne-ntoarcem şi ajungem iar Acasă! Fericit este cine se întoarce de bună voie”. (Arsenie Boca, Cararea Imparatiei)
Atasarea de viata; Iisus: ”pentruca oricine va vrea sa-si scape viata o va pierde; dar oricine isi va pierde viata pt. mine o va catiga” (Matei 10.39; 16.25; Luca 17.33; Ioan 12.25)

Pierre Teilhard de Chardin Quotes:
"We are not human beings having a spiritual experience
We are spiritual beings having a human experience"
"Nu suntem fiinte umane care au o experienta spirituala
Suntem fiinte spirituale care au o experienta umana(in trup material)"
Adica nu suntem paharul(vasul material),
ci apa nemuritoare a vietii aflata in el
Namely, we are't the vessel, the glass of water ,
but the immortal water in it

Din aceasta cauza vine constatarea de mai jos: That is why Pierre Teilhard de Chardin said:

"Growing old is like being increasingly penalized for a crime you haven't committed"

"Imbatranirea este ca si cum am fi progresiv pedepsiti pt. o crima pe care nu am comis-o"

What we haven't committed ?
We didn't link our material body to the source...the spring of life..we didn't realized the graal in our heart , the awakening of love, the holographic state of existence

Ce nu am facut ?
Nu am racordat corpul material la sursa...la izvorul vietii...nu am realizat in inima noastra graalul, trezirea iubirii, starea holografica de existenta...Godliness follows love just like a shadow. Indumnezeirea urmeaza iubirea ca o umbra vedeti articolul:
http://www.myspace.com/guided_awakening


Iisus spunea să căutăm mai intai Altarul( Impărăţia lui Dumnezeu ;Centrul)şi apoi vom primi darurile şi harurile pe deasupra. Cu alte cuvinte Iisus ne indeamnă să căutăm mai intai cauza[prezentul; interiorul; Centrul, Altarul, Impărăţia lui Dumnezeu] iar nu efectul )(ceea ce apare de la sine; viitorul; exteriorul; fructul; manifestarea centrării: darul, harul):
"Nebuni si orbi! Care este mai mare: Darul, sau Altarul, care sfinţeşte(cauzează) darul?"[Matei23.19];"Căutaţi mai intai Impărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui , şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra; Nu vă ingrijoraţi de ziua de maine ;căci ziua de maine se va ingrijora de ea insăşi.Ajunge zilei necazul ei?[Matei 6.33-34;Luca 12.31] .
La intrebarea : "Unde să căutăm Impărăţia lui Dumnezeu?" , Iisus a răspuns astfel: "Impărăţia lui Dumnezeu nu vine in aşa fel ca să izbească privirile .Nu se va zice ? Uite-o aici , sau Uite-o acolo!?.Căci iată că Impărăţia lui Dumnezeu este inlăuntrul vostru ?[Luca 17.21].
Intregul mesaj al lui Iisus este concentrat in fraza : "Intoarceţi-vă (in loc de :”pocaiti-va”), căci Impărăţia Cerurilor(lui Dumnezeu) este aproape[Matei 3.2].Am folosit "Intoarceţi-vă "iar nu cerere de iertare, culpabilizare ori "pocăinţă", fiindcă termenul aramaic folosit de Iisus este "teshuwar " şi inseamnă "reintoarcere" (retragere din lumea din afară, interiorizare).

Modul de ascultare al instrucţiunilor in mesajul lui Iisus

Cuvintele pe care le folosim şi le veţi auzi sunt etichete date proceselor de dezactivare din realitate, iar nu insăşi realitatea. Orice om care se observă , descoperă că după ce merge foarte mult "simte picioarele grele ca de plumb ".
Oboseala, care precede somnul , ar trebui observată de cel care se antrenează pentru a pilota dezactivarea conştientă a corpurilor sau a invelişurilor vehicolului pe care il utilizăm.
Folosim cuvintele drept vectori sau sugestii. Cuvintele sunt simboluri sonore[cuvant =cu+vant] pentru a indica senzaţiile, trăirile şi imaginile subiective, pe care trebuie să le evocăm, vizualizăm sau să ni le reamintim.
Imaginaţi-vă cuvintele pe care le veţi auzi ca pe nişte etichete lipite pe nişte borcane.
Pe noi nu ne interesează de loc etichetele , ci ceea ce se află efectiv, real, iin aceste borcane [imagini;senzaţii;trăiri;amintiri].O veche zicală taoistă , reluată şi in buddhismul zen, spune că"un cuvant nu este decat degetul care indică Luna, iar nu insăşi Luna?.
In cursul antrenamentului nu trebuie niciodată să ne forţăm: senzaţiile şi stările de relaxare nu trebuie să fie obţinute şi nici menţinute prin constrangere, forţare sau luptă. Trebuie să ne lăsăm in voie , "să ne dăm drumul" să trecem natural , de la o senzaţie la alta, de la un domeniu la altul, ca şi cum am efectua o plimbare liniştită , ca şi cum am vedea un film. Chiar mai mult, trebuie să lăsăm să vină natural experienţele interioare..să le aşteptăm să apară de la sine.. să le aşteptăm să se intample..
E nevoie să incercăm să ne reprezentăm formulele sugestive(braţul meu drept este din ce in ce mai greu..) sub formă de senzaţii, fie vizuale, fie auditive, de pildă, ca un anunţ luminos in intuneric, ca o melodie, un slogan care este strigat, sau ca un tablou.

Nu e vorba să gandim sau să repetăm o formulă sugestivă, ci s-o vedem, să ne lăsăm absorbiţi de ceea ce evocăm şi de ceea ce ne imaginăm corespunzător diverselor experienţe senzoriale , ca atunci cand contemplăm muţi de uimire frumuseţea unui peisaj sau ca atunci cand suntem absorbiţi intr-o reverie..
Nu este cazul să luptam (vedeti cele patru atitudini corecte de pacificare cu noi insine si cu semenii;nimeni nu a scapat de insomnie luptandu-se ) sa ne crispăm asupra unei formule şi să ne străduim să facem totul bine..nu va rezulta decat o incordare parazită (susceptibilă să provoace dureri de cap) care deteriorează intreg procesul de relaxare. Este preferabil să aşteptăm confortabil instalarea senzaţiilor pe care ni le imaginăm, chiar dacă ne indepărtăm de formulele standard , dacă imbogăţim astfel "viziunile şi senzaţiile interioare" care alimentează absorbţia contemplativă[care reprezintă debutul "vederii interioare" şi "auzului interior"].
Dacă doriţi să vă relaxaţi abandonaţi tiparul incordării sau al luptei.
Nimeni nu a scăpat de insomnie, de dependenţe(tutun, alcool) prin luptă.

Doar dacă totul se petrece natural şi fără efort(Wu-Wei) are loc un proces de insămanţare, de contaminare sau de extindere de la sine a inhibiţiei (stingerii)care conduce la o generalizare"organică"["faina cu apa se transforma in aluat"] a stării de relaxare.
Iisus se referea la această inchegare sau generalizare atunci cand vorbea despre "transformarea in aluat a amestecului de făină şi apă ".
In mesajul lui Iisus apar şi alte indicaţii preliminare, demne de de luat in seamă , atunci cand se referă la modul de a practica rugăciunea creştină.
Iisus spunea că intr-o rugăciune cuvintele multe sau repetate sunt fără rost, dacă ele nu sunt insoţite de evocarea trăirilor, pe care ele le desemnează. Cuvintele folosite sugerează izolarea, interiorizarea , detaşarea de lumea fenomenală, aşezarea[in trup şi minte](Luca:12.31-40), devoţiunea, abandonarea propriului ego in faţa Divinităţii şi focalizarea atenţiei asupra a ceea ce faci acum şi aici.
"Cand vă rugaţi, să nu fiţi ca făţarnicii care se roagă in picioare in sinagogi şi la colţurile uliţelor, pentru ca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata. Ci tu, cand te rogi , intră in odăiţa ta, incuie uşa şi roagă-te in ascuns Tatălui tău, care este in ascuns; şi Tatăl tău care vede in ascuns , iţi va răsplăti. Cand vă rugaţi , să nu bolborosiţi aceleaşi vorbe, ca păganii, cărora li se pare că dacă spun o mulţime de vorbe vor fi ascultaţi. Să nu vă asemănaţi cu ei; căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai inainte ca să-I cereţi voi?[Matei:6.5-7].
Rugăciunea "Tatăl Nostru" apelează la cuvinte care evocă: predarea in faţa Divinităţii, abandonarea propriului interes, izolarea de lumea din afară;impacarea cu lumea si cu noi insine, iertarea semenilor, iubirea, acceptarea, recunoştinţa, conştienţa şi vegherea.
Starea in care se află cel ce se roagă este similară stării de veghe paradoxale, pe care o intalnim in transa mistică, in izolarea occultă şi in transa hipnotică. [vedeti cele patru stari de constiinta in simbolul OM si in Yin-Yang]

In aceasta stare se află şi o mamă , care deşi aparent doarme şi nu este deranjată de nici un zgomot exterior[izolare], este trezită totuşi de oprirea respiraţiei nou născutului.In aceeaşi stare de veghe paradoxală se află şi călătorul, care adoarme in tren ;călătorul nu este deranjat de zgomote dar se trezeşte la fiecare oprire , pentru a vedea dacă trenul său a ajuns la destinaţie.
Starea de veghe paradoxală se naşte, ca şi transa hipnotică ori transa mistică[enstaza;in skrt.:" samadhi"] prin focalizarea intregii atenţii
[in skrt.:"dharana"] pe un stimul unic[respiraţia nou născutului]
Iisus ne relatează chiar despre această stare cand ne indeamnă la veghere:
"Şi să fiţi ca nişte oameni , cari aşteaptă pe stăpanul lor să se intoarcă de la nuntă, ca să-i deschidă indată, cand va veni şi va bate la uşă...Şi voi să fiţi gata, căci Fiul omului va veni in ceasul in nu vă gandiţi?. [Luca:12.31-40].

Dacă ai o altă grijă [aşteptare; expectaţie; ataşare] in afară de ceea ce faci, acolo iţi va fi şi atenţia
Căci unde vă este comoara [ataşarea;identificarea; ataşarea; grija] voastră , acolo este şi inima[atenţia] voastră?
In antrenamentul de relaxare, elaborat de către H. Schultz, numit "autogene training", se folosesc sugestii verbale, care sugerează instalarea senzaţiei de greutate intr-un segment al corpului pentru a declanşa relaxarea, scăderea incordării sau tonusului muscular. Pentru a declanşa vasodilatarea sau relaxarea vaselor sanguine se foloseşte sugerarea apariţiei senzaţiei de căldură in zona asupra căreia ne indreptăm atenţia.
Degeaba se ascultă cuvantul "greutate", "căldură" sau inutil se repetă formule verbale de genul "braţul meu drept este din ce in ce mai greu, "ca de plumb..ca o cârpă... inmuiată"; "braţul meu drept este din ce in ce mai cald, din ce in ce mai moleşit de căldură", dacă atenţia rămane prizonieră a etichetelor verbale [cuvinte]. Vom obţine rapid rezultate, doar dacă ne mobilizăm capacitatea de vizualizare, imaginaţia, amintirea trăirilor sau a experienţelor senzoriale- pe care le auzim evocate de către cuvinte. Atenţia fixată doar asupra etichetelor verbale dă rezultate mai lent in antrenamentul de dezactivare ( punere in repaus);
Dacă reuşim să ne amintm ce simţeam cand introduceam mana intr-un lighean cu apă caldă, sau dacă să ne imaginăm acest lucru, vom incepe să avem o senzatie de căldură, de moleşală sau de greutate in zona desemnată.
Cercetările au evidenţiat că orice gand, care anticipează o mişcare a unui segment al corpului, este precedat de un semnal electric[biocurent] trimis in zona care va fi mişcată- inainte de a ridica un braţ este activată zona corticală corespunzătoare, care la randul său pregăteşte muşchii care vor fi implicaţi in mişcarea gandită; acest lucru a fost evidenţiat prin detecţie EMG (Electro-Mio Grafică).
Nici o activitate cerebrală nu rămane fără răspuns somatic.
Un experiment simplu constă in aşezarea pe spate a unui adult pe o scandură orizontală sprijinită la mijloc pe un suport.După ce se realizează echilibrarea la orizontală se cere persoanei asezate sa facă un calcul matematic ((7+8)x 4):5=?).
Imediat se constată că sangele care se mobilizează in zona capului determină dezechilibrarea scandurii. Se constată imediat dezechilibrarea scandurii in sens contrar dacă se cere persoanei aşezate să urmărească un ecran pe care vad scene dintr-un film erotic. Corpul[tonusul muscular; circulaţia sanguină;ritmul respirator] este oglinda modificărilor psihoafective. Fiecare stare de conştiinţă este caracterizată un ritm respirator propriu .Nu putem fi relaxaţi cu o respiraţie corespunzătoare agitaţiei, furiei, fricii...Primul limbaj de comunicare dintre mamă şi copil este un limbaj tonico-emoţional, nonverbal.Mama ştie că un copil mulţumit..sănătos..este cald..moale..şi respiră adanc Limbajul corpului poate fi redescoperit de către orice om care se observă pe sine insuşi.Dar acest proces de auto-observare cere prezenţă de spirit..conştientă imparţială..capacitate de auto-observare..deconectare de lumea din afară care ne ocupă atenţia , detaşare.
Pentru a realiza deconectarea, detaşarea, dezactivarea sau punerea in repaus este inutil să ascultăm cuvinte [precum: greutate, moleşeală, predare, abandonare;a da drumul, a lăsa liber, eliberare, iertare, impăcare, acceptare..mulţumire, recunoştinţă, iubire..liniştire, relaxare, calm şi pace ]fără să ne indreptăm atenţia către realităţile subiective, care se află in spatele acestor etichete verbale[senzaţii; vizualizări; trăiri].
Dacă nu vă puteţi aminti nici una dintre aceste senzaţii [greutate, moleşeală..]se practică exerciţii de conştientizare a diferenţei dintre incordare şi relaxare[metoda de relaxare a lui Jacobson aplică parţial calea conştientizării sau vegherii , expusă cu mii de ani in urmă de Buddha(Vippasana) şi de Iisus]
Inainte de a face cateva referiri la capacităţile umane extinse [de percepţie şi de acţiune] vom sublinia că in toate tradiţiile (occulte, religioase şi mistice , fie ele antice sau moderne)ele sunt puse intr-o legătură indisolubilă cu stările de conştiinţă şi cu invelişurile sau corpurile subtile in care intrăm cand ne aflăm in aceste stări de conştiinţă. [/size] ][/color]

DATE DE CONTACT PE SITE
http://www.danmirahorian.ro
http://www.danmirahorian.com
http://www.psi-sciences.com/
_________________
MIRAHORIAN [A DISCIPLE OF HENRY COANDA]
A ROMANIAN BREAKTHROUGH: QIMAGEN [ QI/CHI/ KI = LIFE FORCE; MAGEN=MAGNETIC GENERATOR] FOR RESONANT THERAPEUTIC IMPULSES ] A DEVICE FOR HEALING AND REGENERATION USING Qi MAGEN STAR-HOLY GRAIL MAGNETIC VORTEX; Imprinted water for Healing and regeneration; Acupuncture; Qigong; Homeopathy; Yoga-Sutra [ Centering Rules];The way to Heaven and Power [Tao Te Ching; Dao De Jing] a new interpretation of Lao Tzu [Lao Zi] using Wang Bi, Mawangdui and Guodian text variants; see chap. 56 "The one who speak do not know; The one who knows do not speak" [a new translation & interpretation : "The one who is aware centered [who is in the place of God ("enlightened vertical communication room ") do not talked; The one who talk is not centered (is in the little horizontal communication room of consciousness ]; see: http://www.danmirahorian.ro/56Laotzu.pdf
Guided relaxation for healing [trigger self-healing ], reprogramming [improving performances] and centering in the Data Bank of the Universe [ CD & Handbook]-the method of Socrates [maieutics] for realising the"Second Birth", to rediscover ourself, to free ourselfes from false identifications; Jesus method of "Word Seeding"; Geophysics-Earth'structure-the Unity between Stars and Planets; Future Earth'maps; published books; therapeutic CD's

Dan Mirahorian [discipol Coanda]; Strapungere in terapia maladiilor, Qi Magen, Generator de Pulsuri Magnetice Terapeutice Scalare Rezonante care reproduc Energia Vitala [ Qi/Chi/Ki ]; Holy Grail Magnetic Vortex; Qigong;Taoism [Tao Te Ching-"Calea spre Cer si Putere"; text in lb.chineza variante Wang Bi, Mawangdui, Guodian] dictionar de termeni, traducere, inregistrarea pe CD a lecturii textului realizata de trei maestri Qigong; semnificatia propozitiei din cap. 56-"Cel ce stie nu vorbeste;cel ce vorbeste nu stie"];
in : http://www.danmirahorian.ro/56Laotzu.pdf

Relaxare Pilotata auditiv [CD+Manual] pt. vindecare, reprogramare [cresterea perfomantelor sportive intelectuale, artistice, slabire-scadere in greutate] si Centrare in Banca de Date a Universului [descoperire de sine; autocunoastere si autocontrol, trezire; "a doua nastere"];
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
Instructiuni de Centrare [ Yoga-Sutra ]; Shiva-Samhita;
Unitatea structurii stratificate a Terrei si a Stelelor; Matricea precursorilor pentru predictie seismica; Viitoarele harti ale Terrei dupa schimbarea axei;
visit :
SITE HOLY GRAIL TECHNOLOGY
http://www.danmirahorian.ro/
SITE PSI-SCIENCES
http://www.psi-sciences.com/
SITE QI MAGEN
http://www.danmirahorian.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> MESAJUL LUI IISUS: CAUTA LUMINA DINLAUNTRU All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group