MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL

 
Post new topic   Reply to topic    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTELE SALE TERAPEUTICE-MORPHOGENETIC FIELD TECHNOLOGY AND ITS THERAPEUTIC EFFECTS
View previous topic :: View next topic  
Author Message
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:33 pm    Post subject: TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL Reply with quote

TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI

http://blog.360.yahoo.com/danmirahorian

1.Efectul antiviral al undelor de forma produs de piramide este doar o aplicatie a tehnologiei campurilor morphogenetice produse de structurile cavitare descoperita si utilizata de insecte pentru a controla timpul, spatiul,gravitatia,invizibilitatea si proliferarea organismelor patogene... Savantul rus Viktor S. Grebennikov,care si-a dedicat intreaga viata studierii insectelor[entomologiei],a descoperit ca aceste organisme sociale construiesc cuiburi [stupi,colonii,orase] a caror energie de forma inhiba atat cresterea plantelor[pt.ca radacinile acestora sa nu le invadeze locuintele] cat si proliferarea altor organisme patogene-este impiedicata infestarea cu ciuperci,mucegaiuri,bacterii si virusuri ..Cu alte cuvinte lupta impotriva invaziei organismelor patogene nu se realizeaza doar pe cale chimica[albinele folosesc "propolisul"] ci mai ales cu ajutorul undelor de forma.
Efectul Structural al Cavitatilor
Cuiburile construite de insecte din ceara,argila sau celuloza sunt cavitati ce emit un camp de forma(botezat:'morphogenetic field" de biofizicianul Rupert Sheldrake): http://www.experiencefestival.com/morphogenetic_fields
http://www.experiencefestival.com/a/Morphic_fields/id/10320
vedeti si Global Consciousness Project (GCP)
http://noosphere.princeton.edu/
Campul de forma nu e ecranat de obstacole materiale
Savantul rus Viktor S. Grebennikov a denumit "campul de forma emis de cavitati"Efectul Structural al Cavitatilor[CSE-CAVITY STRUCTURAL EFFECT]si a constatat ca acest camp trece prin orice obstacol(zid,ecrane din plumb)[si poate fi detectat fara atenuari dupa interpunerea oricarui baraj material]. Ulterior Viktor S. Grebennikov a descoperit ca sursa acestui camp[cuibul de viespii,spirala ADN,piramidele in 2 si 3 dimensiuni,"Sceptrul lui Thot",tefillin],lasa in locul in care s-a aflat o amprenta[fantoma] detectabila multa vreme dupa ce a fost luata din acel loc[fenomenul de imprintare a matricii spatiului si a timpului a fost pe larg investigat pt.ADN].
Trebuie remarcat faptul ca nu oamenii[chinezii] sunt autorii descoperirii hartiei,ci insectele precum viespiile,care cu ajutorul unor enzime din saliva transforma lemnul in hartie..
Viktor S. Grebennikov a mai descoperit ca prin forma lor florile emit "campuri de forma"CSE pt a atrage insectele polenizatoare[chiar si o imitare a formei specifice a unei flori realizata din hartie atrage insectele specifice in lipsa culorii sau a parfumului (heterohormoni, feromoni)] .
Misterul orientarii insectelor(albinelor) a gasit un raspuns neasteptat.
Intr-o dimineata savantul rus Viktor S. Grebennikov a mutat un stup de albinele din gradina intr-o veranda,unde exista o singura cale de acces. Toata ziua albinele s-au intors in stup fara probleme,dupa ce vizitau vechiul loc de amplasare[sursa fantoma continua sa emita dar mai slab decat stupul].Evenimentul surprinzator s-a petrecut dupa apusul Soarelui. La intoarcere albinele "incercau sa treaca prin peretii si geamurile din jurul casei"exact pe directia intrarii in stup(urdinisului)", indicand faptul ca foloseau pt.orientare "ca pe un far"campul de forma emis de fagurii din stup, care trecea neperturbat prin obstacolele materiale(peretii casei)...
Tehnologia viitorului va folosi sisteme de accesare a informatiei din Banca de Date a Universului[BDU]
Tehnologia campuri morphogenetice ori de forma a fost cunoscuta si aplicata de civilizatiile care ne-au precedat pe Terra in directii diferite decat cele pe care le atribuim azi piramidelor descoperite pe toate continentele.De curand am postat pe forum Yoga Sutra- Aforismele Yoga ale lui Patanjali(Regulile de Aliniere) unde se face referire la controlul tanmatras(elementul subtil)rupa(forma) [vedeti cele 25 de tattva(principii;straturi;elemente) din Samkhya in cartea lui Sergiu Al-George-"Filosofia indiana in texte",pag.129-131,Ed.Stiintifica, Bucuresti, 1971] pentru realizarea invizibilitatii:
YS 3.21. Capacitatea invizibilitatii(antar-dhana) se realizeaza prin samyama asupra tanmatra-rupa(formei)kaya(invelisului material;corpului) ce suspenda facultatea de a fi vazut gratie intreruperii contactului dintre ochi si lumina reflectata;
Pt a vedea celelalte aforisme in care a fost condensata cunoasterea civilizatiilor care ne-au precedat intrati pe link-urile de mai jos:
NOU! Vedeti situl Yoga Sutra pe:
http://site.neogen.ro/dmtao/

http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=29
http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=11
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=20
Dar lucrurile au condus la alte descoperiri senzationale ceea ce atesta ca insectele,cele mai vechi specii vii care au supravietuit multor cataclisme globale,au accesat colectiv Banca de Date a Universului..Insuccesul SETI[cautarii comunicatiilor inteligentelor extraterestre] este o dovada indirecta ca toate civilizatiile galactice evoluateau renuntat de mult la comunicarea ce utilizeaza drept vector campurile electromagnetice [care nu ofera un transfer in timp real si sunt usor de perturbat de furtunile magnetice planetare si intergalactice] si folosesc domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU].
Unele specii de insecte de pe Terra acceseaza domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU]care le confera accesul la controlul timpului si al spatiului detalii in articolul: "Fenomene biologice de antigravitatie asociate cu invizibilitate la insecte" vedeti link-urile de mai jos:
NATURAL PHENOMENA OF BIOLOGICAL ANTIGRAVITATION ASSOCIATED WITH INVISIBILITY IN INSECTS & GREBENNIKOV'S CAVITY STRUCTURAL EFFECT
("Flight" - V chapter from the book "MY WORLD" by Viktor S. Grebennikov )
In the spring of 2001 Viktor S. Grebennikov has died. ... Viktor S. Grebennikov is the scientist - naturalist, professional entomologist, gifted painter and, on the whole ..[/b].[/color]
http://www.amasci.com/greb/greb2.html
Pentru corelatia dintre Tefillin si punctele de acupunctura vedeti linkul de mai jos :
http://www.koshertorah.com/PDF/tefilin.pdf#search='Tefillin%20acupuncture'
http://handyworks.com/public/tefillin.pdf
http://www.drstevenschram.com/links.html
Despre Sceptrul lui Thot
www.amasci.com/greb/greb2.html
Dispozitivul de vindecare realizat de profesorul Otto Kornscheltdin Leipzig in urma cu 100 de ani
http://wmsn.net/howto/grebennikov.htm
http://tuvok1.tar.hu/antigrav/greb/greb.htm

2.Efectul antiviral al undelor de forma[inerton field]produs de piramide cu diferite rapoarte a/h[a=latura;h=inaltimea piramidei] a fost investigat de cercetatorii din Rusia 1.1.S-a investigat efectul antiviral al piramidelor si s-a obtinut protejarea de gripa a Moscovei prin doua modalitati:
a)piramide;
b)obiectele din granit[cristal,metal] incarcate-modificate in piramide au fost aplasate sub forma de inel in jurul Moscovei si au condus la scaderea dramatica a cazurilor de gripa in ultimii doi ani.
Incarcarea obiectelor tinute in piramide conduce la modificari la nivel nanostructural
Va rog sa vedeti imaginea taisului lamei de ras la microscopul electronic inainte si dupa influenta exercitata de campul de forma emis de piramida care atesta modificarea organizarii la nivelul nanostructurii pe site:
http://www.gizapyramid.com/DrV-article.htm
Ring-type outlines from chunks of granite and crystal, which were under an exposure in the pyramid, have been circulated around Moscow and the Moscow region since the end of 1997. By the beginning of 1999, it has made about 40 such rings. Each ring contains from 50 up to 300 rocks with total weight from 20 to 200 kg. It is anticipated that the odds of an appearance of any epidemics will drop with each year that is well visible already in an example of the influenza in the last two winters. The younger the age, the more intense is the effect.

pentru detalii accesati linkul:

ON THE WAY TO DISCLOSING THE MYSTERIOUS POWER OF THE GREAT PYRAMID
http://www.gizapyramid.com/DrV-article.htm


3.Piramidele 2-D de genul Qi MAGEN STAR restabilesc energia vietii ,repara ADN-ul,cresc capacitatea sistemului imunitar al celui care le poarta,inhiba virusii,bacteriile,ciupercile si mucegaiurile pe o zona de 6 m[din aceasta cauza marul din imagine nu si-a schimbat aspectul timp de trei luni],reda vitalitatea produselor cu care ne hranim si incarca apa la cel mai mare nivel posibil in 12 secunde.

IMAGINI PE:http://www.danmirahorian.ro/forum/viewtopic.php?t=16&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=


3.1.Detalii privind piramidele in 2 Dimensiuni

REDESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL-LOTUSUL INIMII QI MAGEN STAR-HOLY GRAIL VORTEX IS A 2-D PYRAMID- A SCALAR SPINORIAL WAVE MODULATOR KNOWN AS HOLY GRAIL VORTEX ,SOLOMON SEAL,STAR OF DAVID,SHREE YANTRA.
FRACTALIC ANTENNA & SCALAR WAVE FIELD GENERATOR USING BIOMAGNETIC GOLDEN RATIO[phi]

Qi Magen Star sau Vartejul Sfantului Graal este un stravechi instrument energetic utilizat in Atlantida-cautati Quantum Star
http://home.wolfsburg.de/schaefer/qantmst2.htm
Channeled Information - The Quantum Star - Oslo - 1995
http://home.wolfsburg.de/schaefer/chan_inf.htm
http://home.wolfsburg.de/schaefer/qstar_mg.htm
Qi Magen Star sau Vartejul Sfantului Graal poate fi utilizat in pentru a echilibra şi regenera sistemele energetice ale plantelor,animalelor şi ale omului. Qi Magen Star este un dispozitiv unic eficient pentru a repara ADN-ul şi structura apei şi pentru a elibera de stress; Qi Magen Star incarcă centrele energetice ale corpului energetic subtil(chakras) şi amplifică senzatia de bucurie,pace şi vitalitate,ceea ce promoveaza buna dispozitie.

Dr. Lee Lorenzen si Dr. Masaru Emoto au cercetat apa in stare lichida aflata intre membranele celulare şi au observat un model hexagonal bine definit al moleculelor de apă care este raspunzator de repararea structurii ADN şi de mentinerea de comunicaţiilor intra şi inter celulare.
Qi MAGEN Star Modulator este proiectat folosindu-se vortexul retelei hexagonale fractalice a cristalului de apa,un vartej a carui putere este amplificata daca se respecta "Proportia de Aur"(Phi=0,618).
Qi MAGEN Star este un circuit imprimat complex,cu 4-straturi, fiecare strat conţinand doua circuite in forma de spirala alcatuite din 32 de triunghiuri echilaterale,care sunt interconectate cu straturile care le urmează.Prin modificarea interconexiunilor dintre circuite s-a ajuns la 96% capacitate de reparare a ADN-ului si de regenerare fata de 84% (a variantei norvegiene-Quantum Star) si de 86%(a variantei americane-vedeti "Lotus Project").
Pe suprafaţa plăcii se afla vortexuri magnetice triunghiulare,poziţionate in nodurile de forţă ale celor 6 milioane de triunghiuri. In varianta externă Qi MAGEN Star Modulator măsoară 11 x 11 cm. In varianta internă pentru Qi MAGEN[Generatorul de pulsuri magnetice terapeutice rezonante] modulatorul măsoară 4x4 cm.Calcularea variaţiilor diferitelor structuri geometrice cuprinse in modulator dau 6 milioane de combinaţii.
De fiecare dată cand două sau mai multe linii se intersectează apare un mic vortex. Actualul model al Qi MAGEN Star se bazează pe biologia cuantică a undelor scalare care au capacitatea de a se propaga prin oricare formă a realităţii multidimensionale şi de a transfera informaţiile imprintate pe undele scalare modulate .
Important . . .
Ca să lucreze nu e necesar să conectăm la nimic Qi MAGEN Star Modulator !

Campul generat de Qi MAGEN Star se autosusţine, iar dispozitivul poate fi ţinut simplu in palmă , poate fi amplasat pe o anumita zonă a corpului sau poate fi folosit ca suport pentru o substanţă pe care dorim s-o activăm(apa,cristal,remediu homeopat,ulei volatil). In planşa alaturata se vede că generatorul scalar Qi MAGEN Star readuce in actualitate tradiţia din Atlantida(Quantum Star) redescoperită si utilizata in antichitate(Solomon Seal;David Magen;Holy Grail;Shree Yantra) .
Structura Lotusului cu 12 petale al centrului energetic subtil Anahata Chakra este similară Qi MAGEN Star.
Azi tehnologia Holy Grail Vortex e utilizată de Lotus Project,de Quantum Star, de Psitronic Wave Modulator ,dar şi sub forma modernă a talismanelor si a piramidei bidimensionale a lui Patrick Flanagan(vedeti plansa).După cum se observă in imaginile alaturate Qi MAGEN Star este o piramidă plană care generează două structuri piramidale gemelare in rotaţie levogiră-vedeti intrarea in site:
http://www.danmirahorian.ro
care acţionează benefic folosind energia cosmică omniprezentă.
Qi MAGEN Star poate fi conectat la Qi MAGEN [Life Force Magnetic Generator of Resonant Therapeutic Pulses], dar si la orice calculator,sau sistem audio stereo,precum un CD player, folosindu-se borna pentru căşti audio(cu aceeasi impedanţă rezistivă).
Qi MAGEN Star se poate conecta la orice generator de tip Rife Machine, creand un" difuzor cosmic sau etheric " cu efecte spectaculoase. Atunci cand Qi MAGEN Star este conectat la un echipament stereo,amplifică şi extinde de la 5 la 20 ori,efectele terapeutice ale inregistrarilor pe CD sau casete[muzica,ritmuri terapeutice specifice fiecarei disfuncţii;sunt potenţate afirmaţiile verbale pentru vindecare sau sugestiile folosite in meditaţia pilotată]
Qi MAGEN Star revitalizează apa,cristalele,remediile şi alimentele in 12 secunde.
Daca este purtat in contact cu trupul dispozitivul Graal Star nu se imprumută altor utilizatori.

Qi STAR Modulator energizează echilibrează şi armonizează hrana,apa, tincturile,remediile homeopate şi Bach Flower Remedies.
O sinergie intre focalizarea intenţiei şi inalta tehnologie Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice,a dispozitivelor orgonice si a cristalelor. Răşina folosită in circuitele imprimate generează o matrice care are capacitatea să atragă şi să capteze energia orgonică aşa cum au demonstrat-o cercetarile lui Wilhelm Reich in anii 1930-40 si prezentate in cartea sa,"The Cancer Biopathy". Combinatia dintre răşină şi circuitele metalice e cunoscută sub numele de "orgonite". Mulţi oameni au observat efecte pozitive in prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine şi emoţiile tind să se ridice.Unii oameni care au probleme să adoarmă au relatat că dorm mai bine si mai profund cu un generator de energie orgonică in camera de dormit iar plantele incep să crească mai viguros.

Bazata pe stravechile principii ale GEOMETRIEI SACRE cuprinse in Floarea vietii[vezi plansa si linia orizontala de sus din :www.danmirahorian.com ] Qi MAGEN Star este o puternică unealtă energetică din Atlantida folosită in antichitate sub numele de DAVID MAGEN[din lb.ebr.lit.:SCUTUL(Steaua) lui DAVID],"Sigiliul lui Solomon",Sfantul Graal[Holy Grail] Vortex .
Qi MAGEN Star Scalar Vortex Wave Modulator lucrează ca un canal spinorial["Vortenna" channel] de comunicatie energetică si informationala intre planul fizic si cel energetic subtil al realitatii,reproducand tehnologic funcţia chakrelor[orthotehnologie].Qi MAGEN Star se intemeiază atat pe cunoaşterea profunda a caracterului holografic al realitatii[al unitatii dintre macrocosmos si microcosmos:"ceea ce este sus este asemenea cu ceea ce este jos" ] dar si pe cunoasterea esoterică,metafizică, transmisa prin marii mediumi[ "channeled information"], o cunoastere care sustine principiile care guverneaza noua fizica cuantica a transferului interdimensional. Unele teorii moderne sugereaza ca forma geometrica de fractal triunghiular utilizata de Scalar Spinorial Wave Modulator genereaza un camp MERKABA sau MIRAKABA(MIRA =Campuri de Lumina care se rotesc in sens contrar-levogir si dextrogir;Counter Rotating Fields of Light, KA - Spirit, BA - Trupul sau Corpul material;Body) despre care cercetatorii considera ca se afla in inima oricarui cod ADN.Campul rezultant generat interactioneaza cu biocampul uman si cu energiile electromagnetice si cosmice.
Se produce un vortex[vartej],care este capabil sa echilibreze si armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari,de pe canalele energetice(in lb.skrt.:nadis;in lb.chineză:jing;lo) utilizate in acupunctura..presopunctura, reflexoterapie,moxibustie,tatuaj ritual sau terapeutic..
Qi MAGEN STAR Scalar Vortex Wave Modulator este un instrument folositor pentru trezirea potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai perfecta structura a ADN-ului,adica pentru restabilirea capacitatilor organismului de regenerare si intinerire..

In cursul testarilor am descoperit ca modulatorul Qi MAGEN Star are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si intuitia.

Qi MAGEN Star s-a dovedit foarte eficient pentru purificarea,reincarcarea si pentru programarea mentala a cristalelor ori pentru reincarcarea si curatarea bioterapeutilor.Forma hexagonala a Qi MAGEN Star nu numai ca genereaza un puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada in dreapta plansei] si structura ADN.S-a constatat ca geometria celor 128 de triunghiuri intretesute ale Qi MAGEN Star repara reteaua Hartman din zonele de locuit perturbate.
Aceste forme hexagonale rezoneaza de asemenea cu arhetipurile si cu puternicele forme gand cosmice inregistrate in Akasha din timpuri imemoriale.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea cu ritmurile fundamentale ale naturii[Timpul ca unda purtatoare;Adevarul] care se afla sau canta inlauntrul fiecarei fapturi.Restabilirea sincronizarii cu Natura din noi are drept efect declansarea proceselor de vindecare si de regenerare..
Qi MAGEN Star sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.
Din cauza formei perfecte are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele contrare,ce caracterizeaza lumea multiplicitatii .Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN Star este ca si apa in rezonanta cu temelia informationala a intregii vieti si a formelor vizibile.
Noi am constatat ca vartejul creat de Qi MAGEN Star poate reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos autonom, ce poate fi masurata prin testul HRV[Heart Rate Variability;Variatia Ritmului Cardiac].


MIRAHORIAN[A DISCIPLE OF HENRY COANDA]
A ROMANIAN BREAKTHROUGH:QIMAGEN[ QI= LIFE FORCE;MAGEN=MAGNETIC GENERATOR] FOR RESONANT THERAPEUTIC PULSES] A DEVICE FOR HEALING AND REGENERATION USING Qi MAGEN STAR-HOLY GRAIL MAGNETIC VORTEX?;Imprinted water for Healing and regeneration; Acupuncture; Qigong;Homeopathy;Yoga-Sutra[Centering Rules];The way to Heaven and Power[Tao Te Ching;Dao De Jing]a new interpretation of Lao Tzu[Lao Zi] using Wang Bi,Mawangdui and Guodian text variants;see chap.56"The one who speak do not know;The one who knows do not speak"[a new translation & interpretation : "The one who is aware centered[who is in the place of God ("enlightened vertical communication room ") do not talked;The one who talk is not centered(is in the little horizontal communication room of consciousness];
Guided relaxation for healing[trigger self-healing ],reprogramming[improving performances] and centering in the Data Bank of the Universe[CD&Handbook]-the method of Socrates[maieutics] for realising the"Second Birth",to rediscover ourself,to free ourselfes from false identifications;Jesus method of "Word Seeding";Geophysics-Earth'structure-the Unity between Stars and Planets;Future Earth'maps; published books;therapeutic CD's


Dan Mirahorian[discipol Coanda],Strapungere in terapia maladiilor,Qi Magen,Generator de Pulsuri Magnetice Terapeutice Scalare Rezonante care reproduc Energia Vitala[Qi];Holy Grail Magnetic Vortex;Qigong;Taoism[Tao Te Ching-"Calea spre Cer si Putere";text in lb.chineza variante Wang Bi,Mawangdui, Guodian]dictionar de termeni, traducere, inregistrarea pe CD a lecturii textului realizata de trei maestri Qigong;semnificatia Cap56-"Cel ce stie nu vorbeste;cel ce vorbeste nu stie"];
Instructiuni de Centrare[Yoga-Sutra];Shiva-Samhita; Relaxare Pilotata auditiv[CD+Manual]pt.vindecare,reprogramare[cresterea perfomantelor sportive intelectuale,artistice, slabire]si Centrare in Banca de Date a Universului[descoperire de sine;autocunoastere si autocontrol,trezire;"a doua nastere"];Unitatea structurii stratificate a Terrei si a Stelelor; Matricea precursorilor pentru predictie seismica;Viitoarele harti ale Terrei dupa schimbarea axei;

site:
http://www.psi-sciences.com
http://www.psi-science.com
http://www.danmirahorian.com
http://www.danmirahorian.ro


Last edited by danmirahorian on Mon Oct 09, 2006 12:44 am; edited 5 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:39 pm    Post subject: Repararea ADN si protectia antivirala Reply with quote

Repararea ADN si protectia antivirala
este amplificata prin realizarea unei interfete intre dispozitivele electromagnetice generatoare de impulsuri terapeutice si cele care folosesc tehnologia undelor de forma;deja sunt proiectate aplicatii care deschid accesul civilizatiei de pe Terra la capacitatile inimaginabile ale tehnologiei si ale medicinii viitorului care va utiliza domeniul domeniul realitatii in care se afla izvorul intregii realitati manifestate si Banca de Date a Universului
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dmlaotzuJoined: 11 Aug 2006
Posts: 4

PostPosted: Fri Aug 11, 2006 7:12 pm    Post subject: CLASIFICAREA METODELOR TERAPEUTICE Reply with quote

CLASIFICAREA METODELOR TERAPEUTICE
Clasificarea tine cont de :
1.Ierarhizarea functionala a corpurilor sau invelisurilor in materiale,energetice si informationale( Daca nu se tine seama de ierarhia de comanda care face ca un corp informational sa fie generalul care comanda corpul energetic,iar acesta la randul sau comanda corpul material,atunci se actioneaza eronat asupra soldatilor pt. a corecta generalul;de aici ineficienta metodelor terapeutice traditionale,care se adreseaza ecranului de proiectie al dezechilibrelor-corpului fizic-iar nu sursei perturbatiilor(din plan energetic si informational)
Eficienta regimurilor de slabire este sub 10%; daca se modifica programul(prin reprogramarea imaginii despre sine in stare de relaxare constienta)se obtine o eficienta de peste 96% in stabilizarea greutatii iar omul poate manca oricat si orice si ramane la greutatea dorita; Reprogramarea imaginii despre sine se poate realiza si prin hipnoza dar se pierde participarea constienta si descoperirea de sine- vedeti succesul metodei de slabire a lui Paul McKenna Weight Loss pe:
http://www.paulmckenna.com/
2.sursa stimulului terapeutic:externa sau interna(in starea de relaxare creierul fiecarui om poate genera impulsurile terapeutice necesare regenerarii, fara a face apel la generatoare externe de tipul Qi MAGEN);

3.tipul de tattva(element)asupra caruia se actioneaza;
[vedeti tabelul celor 25 tattva din filosofia Samkhya: http://site.neogen.ro/dmtao/files/pp_253778.html

Pentru studierea acestei probleme vedeti cartea:"METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA PT. VINDECARE,CRESTEREA PERFORMANTELOR SI CENTRARE IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI" pe link-ul de mai jos:
http://www.danmirahorian.ro/carte_relaxare.doc
http://blog.360.yahoo.com/blog/;_ylt=AizQzfpjx9YFBURCBbH3gB6qAOJ3
_________________
http://www.danmirahorian.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTELE SALE TERAPEUTICE-MORPHOGENETIC FIELD TECHNOLOGY AND ITS THERAPEUTIC EFFECTS All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group