MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

PROPULSIA OZN/UFO PROPULSION

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> PROPULSIA IN HYPERSPATIU-PROPULSIA OZN/UFO PROPULSION
View previous topic :: View next topic  
Author Message
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Tue Sep 26, 2006 12:54 am    Post subject: PROPULSIA OZN/UFO PROPULSION Reply with quote

Propulsia OZN/UFO PROPULSION

Pasiunea mea pt. calatoriile spre alte stele si galaxii a inceput in copilarie.Simteam ca viata este ca un arbore urias cu ramificatii care unesc toate speciile vii...un arbore care firesc se ridica spre Cer..Intelegeam ca Omul e doar varful de lance prin care Viul -devenit constient de sine insusi -a accelerat evolutia pt. a se salva
,pt.a face saltul in timpul limitat ramas pana la urmatorul dezastru planetar."Viul" stie ca exista cicluri.. anotimpuri cosmice si ca ragazul limitat pana la venirea Iernii, nu poate fi salvator fara fiinte complete,constiente de sine insele.Dar aceste fiinte au in ele si samanta propriei anihilari,atunci cand uita cine sunt si renunta la iubirea aproapelui;uita pe "a fi" in favoarea lui "a avea" ;renunta la constienta si incep sa se identifice cu dogmele laice ori religioase.
Savantul rus K. E. Tsiolkovsky care afirma ca:"Planeta Pamant este leaganul in care omenirea si-a petrecut copilaria si ca nu putem ramane o vesnicie in leagan" era un autodidact,adica o persoana care a scapat de conditionarea din scoala si de inocularea dogmelor.Nu vi se pare ciudat ca tot un autodidact, ca si T.A.Edison (care a schimbat din temelii fata secolului in care traim), savantul rus K. E. Tsiolkovsky (1857-1935) a fost deschizatorul de drum in zborul spatial si in domeniul rachetelor cu combustibil lichid ,domenii in care l-a precedat pe inginerul american Robert Goddard.Lucrarea mea din vremea studentiei despre "pastrarea si stimularea inventivitatii la tineri"a fost ingropata in premii ,fara a fi aplicata.Asa ca invatamantul care castreaza si distruge pe banda rulanta atatia copii si tineri dotati merge mai departe dupa principiul cine poate scapa..si ramane viu..adica tot copil..
Cucerirea aerului prin zborul tehnologic (unde o contributie insemnata o au romanii:Traian Vuia,Aurel Vlaicu si Henri Coanda) a cerut speciei umane un ragaz incomparabil mai scurt decat cel necesar altor specii (oamenii au realizat in cateva mii de ani ,ceea ce pt.dinozauri si urmasii lor pasarile a necesitat milioane de ani).
Pasul omului in spatiul cosmic a urmat imediat..
Cand am citit cartea "Lumi Galactice" a pilotului si scriitorului roman Doru Davidovici eram deja o persoana informata in domeniul propulsiei OZN(fiindca d-l ing.Liviu Macoveanu imi daduse toate cartile pe care le procurase,inclusiv un fragment din cartea "La bordul unui OZN",scrisa de Danel Fry,cel care in cadrul AFB White Sands pusese la punct sistemul de ghidare a rachetelor balistice intercontinentale ale SUA si primise o distinctie de rasunet pt. acest lucru) .
Stiam si la ce facea referire Doru Davidovici in ultimile randuri ale cartii sale, cand sustinea ca poate doar aterizarea unui OZN in fata unei Academii va schimba politica autoritatilor stiintifice("capului in nisip").Doru Davidovici stia ca aterizarea unui OZN in fata unei Academii chiar avusese loc,dar nu putea spune mai mult fiindca ea avusese loc pe teritoriul fostei URSS.
E vorba despre evenimentul din Kyrgyzstan in timpul construirii magistralei feroviare trans-siberiene observat de muncitori si ulterior de militarii care pescuiau pe malul lacului Issyk-Kul(lac sarat situat la altitudinea de 1600 m)

LOCALIZAREA EVENIMENTULUI

http://www.lonelyplanet.com/mapshells/central_asia/kyrgyzstan/kyrgyzstan.htm


Academia din Kyrgyzstan a publicat in revista sa un prim articol despre analizele preliminare asupra corpurilor de extrasterestri descoperite de scafandrii in lacul Issyk-Kul , urmand ca alte detalii sa faca obiectul unui articol ulterior(care nu a mai aparut)..Relatarile martorilor spun ca mai multe corpuri au aruncate de la inaltime, dintr-un OZN aflat in dificultate, inainte ca acesta sa plonjeze in apa lacului.Dupa o perioada de imersie in care a fost reparat OZN-ul a iesit din apa lacului si s-a ridicat pana a disparut ..
Scafandrii au descoperit pe fundul lacului o banda liniara de roca topita ca sticla, avand latimea navei ,care din loc in loc se largea ca si cum nava ar fi vibrat;analiza cadavrelor a aratat ca erau similari in multe privinte oamenilor, doar ca in loc de oxigen aveau in sange alt element chimic din grupa a VI-a a Tabelului Periodic al Elementelor: Sulf

LACUL ISSIK-KUL VAZUT DIN SPATIU COSMIC


Cand m-am intalnit cu Doru Davidovici ,acest veritabil Antoine de Saint Exupery roman, pt. o colaborare si ca sa-mi dea detalii despre o relicva a civilizatiei anterioare descoperita intr-o mina din Apuseni("statuia cu sase degete"stiam ca alta este adevarata istorie a omenirii de pe planeta Terra ;


CITITI IN CARTEA:"COMENTARIU LA MISTERUL UMMO"de DAN MIRAHORIAN
OPINIILE LUI HENRI COANDA,JEAN PIERRE PETIT SI DAN MIRAHORIAN DESPRE PROPULSIA OZN-urilor
Motto:
Tot ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita.
(Jean-Pierre Petit)http://www.ufoevidence.org/imagesnew/UFO1.gif
OZN IN FRANTA -March 23, 1974-France
http://www.ufoevidence.org/photographs/section/europe/photo253.htm


Anonymous French Medical Doctor1974-Tavernes, FranceTavernes, France, 1974. A classic French UFO picture. Photographed by an anonymous French medical doctor. Taken on March 23, 1974 in Tavernes in the department in Var, during a major UFO flap over France. Skeptics doubted the picture on the grounds that "luminous rays cannot end like this." Of course they do not, normally. But the skeptics simply forgot to consider that these are not luminous rays but light emission by ionized air, for example.
POSIBIL OZN INVIZIBIL DEASUPRA UNUI DEAL/Snapped with the phone whilst walking at an ancient hill fort, this was a HUGE circle in the clouds. Looks like an invisible UFO hovering over the mound

ALT OZN INVIZIBIL PE GOOGLE MAP UFO SITUAT DEASUPRA PARCULUI MAGNOLIA GARDENS DIN FLORIDA DIN18 MAI 2005
Google Map Mystery,18-May-2005
http://www.unknowncountry.com


UFO over Magnolia Gardens, Fla.
The Google Maps satellite map of Magnolia Park, Florida shows a clear view of an unusual object floating above 39th Street in the town.
The shadow on the object is similar to the shadows on the ground, meaning that it is in the atmosphere relatively close to the surface, probably no higher than 20,000 feet.
There are no towers or unusual objects in the area that could account for the formation, which appears to be in rapid vibrational movement. Because of the unusual motion visible on its surface, it is not likely that this is a balloon.Without knowing its distance from the ground, it is impossible to determine the size of the object, but it would seem to be quite large, even huge.
Calls to individuals living in the area and a search of news sources for 2005 revealed no reports of UFOs over Palm Beach or Magnolia Park this year. The last National UFO Reporting Center report for Palm Beach was in 1999.
This is a confirmed unknown object in the air above a populated area in the United States, recorded sometime in 2005.
To go to the Google map, click here:
http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en

ALTA IMAGINE CELEBRA A UNEI FORMATII OZN


In perioada 2000-2004 am fost membru ASFAN[http://asfan.home.ro/]o Asociatie pt.Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate avandu-l drept presedinte pe d-l Ion Hobana (scriitor),vicepresedinte pe Dan D. Farcas (doctor in matematici, informatician ,director executiv), Gheorghe Cohal (jurist) ,trezorier Alexandru Musat(fizician) si ca purtator de cuvant pe d-l Alecu Marciuc (realizator emisiuni radio)

In acea perioada in care am fost membru ASFAN am colaborat cu Alexandru Musat (fizician),Gheorghe Cohal si Cristian Roman in echipa care studia propulsia OZN .In acea perioada a fost prezentat articolul "Propulsia OZN" de catre Alexandru Musat in numele echipei(care acum apare publicat pe situl ASFAN la adresa de mai jos ca realizat doar de catre Alexandru Musat, cu unele modificari si erori(nici Henri Coanda si nici J.P.Petit nu au propus ca descoperire si nici nu au vorbit despre propulsia holografica,care este o inventie care imi apartine) .Consultati articolul pe link-ul de mai jos sau scrieti-mi pe adresa de e-mail de la Date de Contact din site pt. a primi articolul complet despre propulsia OZN si cartea "COMENTARIU LA MISTERUL UMMO":
http://asfan.home.ro/propulsie.htm
In urma nerecunoasterii contributiei mele la crearea dispozitivului Spiridus am rupt orice comunicare cu Alexandru Musat si am realizat QI MAGEN,QIMAGEN STAR,QI MAGEN CD


VEDETI ISTORIA CREARII SPIRIDUS si QIMAGEN pe link-ul de mai jos:
http://forum.danmirahorian.ro/viewtopic.php?t=18

Pt.informatii privind activitatea OZN exista si alte grupuri pe care le voi anunta mai jos:
1.Grupul Romanian UFOnetwork, centru de cercetare si raportare OZN (Obiecte Zburatoare Neidentificate) se gaseste la adresa:
http://www.rufon.org/

Programul Terra
La invitatia d-lui Toni Victor Moldovan in anul 1998 am sustinut la Casa Armatei din Sibiu impreuna cu d-l Profesor universitar doctor Ón filosofie Lucian Culda o conferinta .Cu aceasta ocazie am prezentat lucrarea:"Componentele fiintei umane in diferite traditii antice (egipteana,chineza,tibetana)" si ulterior am predat catorva medici de la Spitalul Militar din Sibiu,intr-un curs de trei zile,metoda de autocunoastere prin relaxare pilotata.

Cititorii vor gasi in cartea Programul Terra cateva din contributiile mele fara a fi citate("Implanturile nu trebuie sa fie materiale ci pot fi informationale realizate prin hipnoza";"Cele 4 scenarii ale viitorului"articol aparut anterior in Presa si introdus fara modificari in carte)
Pe link-ul de mai jos gasiti in rezumat:Programul Terra(o carte care merita sa fie apreciata ca o contributie romaneasca de valoare la iesirea din tiparele dogmatice).
PROGRAMUL TERRA;UN ATENTAT EXTRATERESTRU ASUPRA OMENIRII
DR. TONI VICTOR MOLDOVAN:

http://www.rufon.org/articol/30/programul-terra-rezumat.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> PROPULSIA IN HYPERSPATIU-PROPULSIA OZN/UFO PROPULSION All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group