MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Descoperirea din Bucegi,unda purtatoare a timpului,Qi Magen

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> GRAAL STAR, UNDA PURTATOARE A TIMPULUI SI DESCOPERIREA DIN BUCEGI,UNDA PURTATOARE A TIMPULUI, QI MAGEN
View previous topic :: View next topic  
Author Message
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:00 pm    Post subject: Descoperirea din Bucegi,unda purtatoare a timpului,Qi Magen Reply with quote

Descoperirea din Bucegi,unda purtatoare a timpului,Qi Magen Star,Sfantul Graal,Proiectul Lotus pentru repararea ADN-ului ,vindecare si pentru obtinerea longevitatii,Boriska baiatul de pe Marte si viitoarele schimbari planetare
În vara anului 2003, într-o zona neumblata din muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Român de Informatii – SRI), a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii.
Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului României pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii întregi au condus la o întelegere temporara între cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar ...
Radu Cinamar[autorul cartii "Viitor cu cap de mort",in care este prezentata descoperirea epocala din Bucegi(pentru detalii vedeti mai jos)] descrie in volumul al doilea un dispozitiv stravechi detinut de initiati care prelungeste viata unui om la incredibila varsta de 1700-2000 de ani.[Pentru detalii cititi paginile 43 si 79 din cartea "12 ZILE:O initiere secreta in taramul zeilor" de Radu Cinamar,Bucuresti,editura Daksha,2005]
Dispozitivul activ este un tetraedru regulat[piramida avand drept baza un triunghi echilateral] care prin forma si material(metal alchimic) este cuplat cu izvorul de viata al universului[ pt.detalii privind tehnologia undelor de forma vedeti articolul din Forum privind piramidele in doua si trei dimensiuni]:
EFECTUL ANTIVIRAL AL PIRAMIDELOR IN 2-D SI 3-Dimensiuni-TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORPHOGENETICE SAU A UNDELOR DE FORMA
http://www.danmirahorian.ro/forum/viewtopic.php?t=4


Pentru detalii privind cuplajul prin forma la "izvorul de viata al universului" vedeti piramida in forma de tetraedru de pe planeta Iarga,care este cuplata la unda purtatoare a Timpului pe situl:
http://www.galactic-server.com/rune/iarapdx1.html
http://www.galactic-server.com/rune/iarapdx2.html

Doar in proximitatea dispozitivului apare efectul de prelungire a vietii.
Tetraedrul regulat se desface in cele 4 triunghiuri echilaterale care alcatuiesc o piramida plana ca in imaginea de mai jos:

Civilizatia de pe teritoriul Daciei cunostea simbolul celor doua piramide triunghiulare(tetraedre) in rotatie pt. controlul timpului si reparare ADN


[vedeti "EFECTUL ANTIVIRAL AL PIRAMIDELOR IN 2-D SI 3-D"] sau steaua cu 12 varfuri a Lotusului Inimii[Anahata Chakra],a Sigiliului lui Solomon,a Sfantul Graal[Holy Grail Vortex]-Qi MAGEN STAR.Cititi articolul din Forum despre Proiectul Lotus pentru reparare ADN ..
PROIECTUL LOTUS,REPARARE ADN,DESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL
http://www.danmirahorian.ro/forum/viewtopic.php?t=6
Detalii privind cele 6 axe ale undei purtatoare a timpului pe:
http://blog.360.yahoo.com/blog-SGubESI1eqhpkHxIhmLRDHGDO_Wt
http://www.danmirahorian.com/
http://www.danmirahorian.com/holygrail.html

Pentru intelegerea rolului spiralei in alcatuirea celor 4 triunghiuri ale Qi MAGEN STAR-Sfantului Graal[ Grail Vortex]- vedeti descoperirea din urma cu 100 de ani a profesorului Otto Kornschelt din Leipzig care utiliza efectul Sceptrului lui Thot [Scepter of Thot The ancient Egyptian deity Thot was a god of science] si al Tefillin pentru vindecarea maladiilor in:

"EFECTUL ANTIVIRAL AL PIRAMIDELOR IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI-TEHNOLOGIA UNDELOR DE FORMA"
http://www.danmirahorian.ro/forum/viewtopic.php?t=4

DESCOPERIREA DIN BUCEGI


Alte detalii privind descoperirea din Bucegi se gasesc mai jos si pe situl:

AIM : Editorial
http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=106
http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=109
http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=110
http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=111
.........................................
Pentagonul spionează cu sateliţi

Pentagonul are mai multe programe militare secrete şi de spionaj geodezic, folosind mai mulţi sateliţi geostaţionari de înaltă tehnologie. Unul dintre aceştia, care se bazează pe tehnologia bionica a undelor de formă(VEDETI DETALII LA SUBIECTUL REFERITOR LA TEHNOLOGIA MORPHOGENETICA), a reperat în anul 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munţilor Bucegi. În primul rând, spaţiul gol identificat în interiorul munteluinu avea corespondenţă cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumită distanţă de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.

Scanarea din satelit a muntelui a evidenţiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului şi sfârşitul lui şi respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca şi cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut că acolo se afla ceva extrem de important şi care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-semisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieşea la aproximativ 40 de metri între Babele şi Sfinxul din Bucegi.

O structură similară în Irak
Echipa de la Pentagon a observat că barajul energetic semisferic are exact aceeaşi frecvenţă de vibraţie şi aceeaşi formă ca cel dintr-o altă structură subpământeană foarte secretă pe care ei o descoperiseră înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp după descoperirea din subsolul Irakului s-a declanşat războiul şi după câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivă, despre care irakienii nu ştiau absolut nimic. Oricât s-au străduit, nu au reuşit să penetreze zidul energetic, iar întreaga operaţiune era ţinută în cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legătură cu trecutul misterios al planetei dar şi cu istoria organizaţiei lor. Faptul că Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare între structura subterană de lângă Bagdad şi cea interioară din munţii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Iniţial aproape devenise panică generală. Panica era datorită faptului că această structură – mult mai mare şi mai complexă decât cea din Irak – se afla pe teritoriul României. Corelând acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul României ajungem la o viziune corectă a motivelor de îngrijorare pe care le au în prezent marii masoni. Oricât de mult ar dori ei să disimuleze aceasta, acţiunile şi intenţiile lor ne arată cu prisosinţă contrariul.

O enigmă foarte mare era felul în care reuşiseră cei care l-au construit să realizeze structura şi golurile direct în interiorul muntelui, fără nici-o corespondenţă în afara lui. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, aşa cum a fost el calculat de specialiştii din Pentagon. Cea mai apropiată străpungere era posibilă la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea străpungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare în mare viteză a rocii care utiliza un jet de plasmă puternic şi un câmp magnetic rotitor. Massini a cerut însă respectarea cu stricteţe a secretului şi prezenţa lui fermă în acel loc în momentul străpungerii muntelui.

Ziarul Ziarul a publicat un amplu articol despre munţii Bucegi şi ciudăţeniile semnalate în zonă. Iată un extras semnificativ: "Buşteni. Piscurile munţilor se cufundă în nori. Crucea de pe Caraiman împunge cerul cu semeţie. Nimic n-ar prevesti că liniştea seculară a naturii ar putea fi tulburată de evenimente neobişnuite. Traian Trufin ştie însă că totul e doar aparenţă. Aici a trăit cele mai stranii întâmplări. Este convins că sub Carpaţii noştri există o altă lume. Bucegii sunt consideraţi de către specialişti un punct energetic foarte puternic. S-au emis ipoteze asupra existenţei unor galerii subterane, s-au făcut teste radiestezice. Cercetările au demonstrat că zona este încărcată energetic mai mult ca oricare alta din România. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Buşteni, publicist şi cercetător al fenomenelor stranii la care a fost martor, a încercat să găsească nişte explicaţii."

"În 1993, timp de două săptămâni, în partea de sud a oraşului, oamenii aveau insomnii, indiferent de vârstă. M-am gândit că sunt emanaţii de noxe de la fabrica de hârtie. Nici vorbă de aşa ceva. Era ciudat că, deşi nu dormeau, oamenii nu se simţeau obosiţi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane", povesteşte muzeograful. Unii localnici au ajuns să trăiască adevărate stări de euforie. Manifestările aveau loc numai în timpul nopţii. După ce au băgat în sperieţi tot oraşul, au încetat la fel de brusc cum apăruseră."

"Apoi au început cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate în Bucegi şi nici nu aveau vreo legătura cu sursa seismică din Vrancea. Seria de cutremure a început în 1994 şi a ţinut 3 ani. "Se produceau la ore fixe: la ora 20 şi la 3 noaptea. În fiecare zi, invariabil. Nu erau însă seisme propriu-zise. Se manifestau după alte legi. Aveau un areal redus: Azuga - Buşteni - Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Buşteni. Se auzea din pământ un vuiet, ca şi cum s-ar fi prăbuşit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apăreau nici mişcări orizontale, nici verticale", povesteşte Traian. A numărat peste 100 de astfel de mişcări seismice."

"Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio", crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.

"Traian crede că toate anomaliile din Buşteni sunt cauzate de existenţa unor galerii subterane în măruntaiele munţilor. Aceste uriaşe tunele subterane sunt de natură artificială şi au fost săpate de civilizaţii nepământene. Aici au loc experienţe, punctul fierbinte fiind în zona crucii de pe Caraiman. Aşa se explică bubuiturile care însoţesc cutremurele. Sau recepţionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificări stranii, în ce scop, cui îi sunt destinate acele comunicări radio bizare, Traian nu poate răspunde. "Convingerea mea este că există în subteran o altă lume. Extratereştrii cunosc totul despre lumea de la suprafaţă. Spectrul lor informaţional este foarte larg. Dar nu ştiu ce fel de activitate desfăşoară acolo şi nici de ce nu vor să comunicam. Probabil pentru că omenirea încă nu este pregătită să înţeleaga nişte lucruri", conchide geologul. Speră că fenomenele se vor intensifica şi până la urmă vor deveni o cale de comunicare între cele două civilizaţii. Oricum, e mai mult decât lipsă de explicaţii satisfăcătoare pe care au oferit-o până acum oamenii de ştiinţă."

"Vizionara Valentina, femeia oarbă din Iaşi care poate pune diagnostice şi prin telefon, susţine că a descoperit prin metode proprii că un important şuvoi de energie, de aceeaşi calitate cu cea care alimentează complexul de la Gizeh, scaldă şi Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunică cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult înainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pământului pe care locuim. De fapt, în Bucegi, la Sfinx vine un şuvoi foarte puternic de energie. Atunci când cu ştiinţa care va fi pe pământ va birui cineva să ajunga sub Munţii Bucegi, va da peste toate aceste înscrisuri şi documente însemnate şi, după semnele acelea, va şti ce are de făcut. Dar asta se va întâmpla numai după ce şuvoiul de energie de deasupra va slăbi", spune clarvăzătoarea care n-a fost niciodată în Bucegi."

Adio secrete!

În ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea în interiorul muntelui, însă totul s-a aflat la vârfurile puterii de stat: adio secret! Maşina a forat mai întâi după o ciudată deviaţie a câmpului magnetic, apoi însă s-a corectat traiectoria. Galeria semăna cu un tunel de metrou, era perfect şlefuită şi ducea până la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capătul apropiat al tunelului se afla o poartă imensă din piatră care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porţi uriaşe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipă de intervenţie specială s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil şi l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocă, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefăcea imediat în praf fin. Doi generali de la Pentagon şi consilierul prezidenţial american erau acolo.

Marea Galerie

Massini ştia cel mai mult despre originea acestei descoperiri şi avea cunoştinţe despre cel puţin un element care se găsea în sala cea mare semisferică. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensă din rocă solidă. În peretele tunelului, în faţa porţii se afla o zonă pătrată cu latura de 20 cm perfect finisată pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pătratul şlefuit se află între imensa poartă de piatră şi barajul energetic invizibil. Cezar a simţit că există o anumită compatibilitate între energia barajului şi cea a lui, ceva în genul unei simpatii reciproce. Atingând uşor cu mâna suprafaţa invizibilă a barierei energetice, Cezar a simţit fine furnicături pe piele. A înaintat şi a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiţi.

Atingând triunghiul de pe pătratul de rocă şlefuită, Cezar a deschis astfel poarta uriaşă de piatră care a culisat silenţios în perete. Această comandă unică anula barajul energetic şi deschidea totodată poarta de piatră. Marea Galerie care se arăta acum în toată splendoarea ei era luminată, fără să conţină totuşi nici-o sursă de lumină. În mod straniu, imediat după dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea în Marea Galerie, scutul semisferic uriaş de la celălalt capăt al ei s-a activat brusc trecând la un nivel de vibraţie superior şi emiţând o mare radiaţie luminoasă.

La o analiză mai atentă, peretele Marii Galerii era acoperit ce părea sintetic dar crea senzaţia că are şi o parte organică în el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi şi chiar albastru închis. Nuanţele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului şi modificau sensibil aprecierea corectă a distanţei. Materialul peretelui era oarecum aspru la pipăit dar nu putea fi nici zgâriat şi nici îndoit. Rezista la orice tentativă de rupere, străpungere zgâriere sau tăiere. În mod straniu, flăcările focului erau absorbite înăuntrul său: practic, focul nu pute subzista pe acel material. Americanii au recunoscut că materialul este o stranie combinaţie între materia organică şi cea anorganică. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta într-un unghi ascuţit. La o distanţă mult mai mare, în depărtare, se vedea o lumină albastră feerică, ce scânteia ca o stea. Înregistrările din satelit arătau existenţa unui spaţiu imens la capătul Marii Galerii, dar acesta era şi el protejat de un ecran energetic. Lumina albastră de la capătul galeriei este doar reflexia unei porţiuni din scutul energetic protector al uriaşei săli în formă de aulă.

În subsolul Irakului

În ce priveşte structura similară din subsolul Irakului, ea a fost descoperită folosind indicaţiile oferite de acelaşi satelit de spionaj militar care revelase şi datele pentru structura din munţii Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate naţională a primit un fax ultrasecret prin care era înştiinţat de faptul că scutul energetic semisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsând cu o mare frecvenţă. Informaţia uluitoare era aceea că în faţa lui apăruse o hologramă a planetei care prezenta secvenţial şi progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul României apoi munţii Bucegi şi în sfârşit localizarea structurii din interiorul lor arătând coridorul marii galerii şi scutul energetic semisferic pulsând cu putere. Era evident că cele două scuturi energetice semisferice erau într-o directă dar misterioasă legătură astfel încât activarea unuia a dus la activarea şi a celuilalt. Poate există chiar o reţea de astfel de structuri subpământene în întreaga lume.

Deconspirarea operaţiunilor

Vestea proastă era că preşedinţia SUA a fost înştiinţată şi a contactat diplomaţia română prin intermediul serviciilor secrete. În doar câteva zeci de minute, întreaga operaţiune fusese deconspirată. Planul seniorului Massini se ducea de râpă. Iniţial au vrut să preia controlul la nivel politic, insă politicienii noştri care aveau dreptul să fie avizaţi asupra acestor aspecte au intrat în panică şi nu puteau face faţă evenimentelor. Cezar s-a decis să dezvăluie toate aspectele, intrigile şi planurile care implicau legăturile cu Massini. Tensiunea diplomatică creştea din ce în ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflaţi la locul operaţiunilor.

Şedinţa de urgenţă a CSAT

Discuţiile de la Bucureşti au avut succes, în sensul că faptele au fost aduse la cunoştinţa unor persoane cu mare probitate morală şi care sunt profund patriotice. O şedinţă de urgenţă a Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai mulţi au fost cutremuraţi de ceea ce au aflat atunci. După decizia CSAT de a sse continua cercetările sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se găsea în uriaşa Sală a Proiecţiilor. De la Bucureşti, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau când vehemente, când evazive, şi trădau o mare tensiune. Membrii CSAT erau într-o şedinţă continuă, menţinând legătura cu baza din munţii Bucegi. Ei au hotărât să facă publică această descoperire formidabilă din munţii României, după ce în prealabil au dezbătut problema pe toate feţele. Statul român urma să facă întregii lumi o declaraţie oficială. Câţiva membri CSAT s-au opus cu vehemenţă.

Declaraţia oficială a României

Când diplomaţia americană a fost informată că România va transmite un comunicat mondial de presă de o importanţă crucială pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu ştia, dar toţi bănuiau că se întâmplă ceva foarte grav şi important. Preşedintele a fost chemat pentru o convorbire telefonică directă cu Casa Albă. În câteva ore fuseseră blocate toate tranzacţiile şi înţelegerile statului român cu organismele financiare internaţionale. Se aştepta din clipă în clipă ordinul de declarare a stării de urgenţă în zona montană şi în capitală.

Discuţiile dintre oficialii americani care sosiseră de urgenţă la Bucureşti şi partea română s-au făcut fără translator. Au fost atât de violente încât nu puţine au fost momentele de criză în care diplomaţii strigau unii la alţii cât puteau de tare , proferând multiple ameninţări cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunoşteau nimic din această problemă, iar americanii ştiau bine că existau oricând câteva ţări foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu România pentru susţinerea declaraţiei publice.

Declaraţia ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munţii Bucegi, punând la dispoziţia întregii lumi dovezi, fotografii şi alte elemente esenţiale pentru clarificare. Ar fi fost invitaţi cei mai mari oameni de ştiinţă pentru studii şi cercetări. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvăluirile despre trecutul extrem de îndepărtat al omenirii şi despre istoria reală care a fost aproape complet contrafăcută.

"În nici-un caz!"

Americanii au reacţionat cu vehemenţă pentru că acea declaraţie ar fi spulberat într-o clipă influenţa lor planetară, şi poate ar fi aruncat în haos economia şi societatea ţării lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panică. Dar au uitat să recunoască că această posibilă stare de angoasă şi perturbare socială ar fi apărut ca rezultat direct al minciunii şi manipulării realizată deliberat de-a lungul secolelor de către francmasonerie. S-a primit şi o intervenţie specială a Papei care îndemna la o mare cumpătare înainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar că va pune la dispoziţia statului român anumite documente străvechi din arhiva secretă papală care sunt de o mare importanţă pentru România şi sprijină dovezile descoperirii din munţi. După 24 de ore de discuţii s-a ajuns la un acord final de colaborare româno-american în nişte termeni precişi. Poziţia statului român a fost aceea de amânare a dezvăluirilor, de prezentare a lor în mod gradat omenirii.

Sala Proiecţiilor (sau arhiva Atlanta)

Marea Galerie se termină brusc în aula gigantică din interiorul muntelui care avea o înălţime de 30 de metri şi o lungime de 100 metri. Sala Proiecţiilor este delimitată de scutul energetic şi are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Avansând spre scutul energetic, porţiunea de scut din faţă este delimitată ca o uşă şi devine străvezie şi apoi dispare pentru a putea intra în Sala Proiecţiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influenţe nefaste din exterior. Odată intrat în Sală, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.

În partea din spate, scutul nu mai cobora până la nivelul solului, ca în zona din faţă: Sala Proiecţiilor avea jumătatea din spate acoperită de zidul de rocă. În acel masiv perete din piatră, înalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în faţă, iar celelalte două – simetric, de o parte şi de alta a acesteia şi sunt luminate difuz, într-o nuanţă verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român şi SUA.

Mese gigantice pentru uriaşi

Începând din faţă, de la intrare, Sala Proiecţiilor conţine un şir de mese imense din piatră, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, există un alt şir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înălţime mai mică de doi metri. Pe grosimea plăcii de deasupra sunt tăiate în relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivăzută care seamănă cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea conţine şi simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul şi cercul. Deşi semnele nu sunt vopsite, ele ies în evidenţă printr-o uşoară radiaţie fosforescentă, în culori diferite de la o masă la alta.

Sunt câte cinci mese pe fiecare parte a sălii. Pe unele dintre ele există diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboară spre sol o mulţime de fire albe translucide care se adună în cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate în afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile şi uşoare iar în interiorul lor se observă mici impulsuri luminoase care alunecă pe toată lungimea lor.

La apropierea de oricare dintre mese, se activează simultan pe suprafaţa ei o proiecţie holografică care prezintă aspecte dintr-un anumit domeniu ştiinţific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte şi foarte mari, cu o înălţime de aproape doi metri şi jumătate. Pe suprafaţa dreptunghiulară a meselor din piatră şlefuită există o fantă îngustă, lungă de câteva zeci de centimetri, paralelă cu latura mare a mesei din care apar proiecţiile holografice. Proiecţiile rulează singure însă în acelaşi timp ele sunt interactive şi depind de cel care le urmăreşte şi atinge suprafaţa mesei.
Combinaţii genetice

Urcând pe un trepied adus special, se poate vedea că suprafaţa meselor este acoperită cu o peliculă dintr-un material sticlos, întunecat. Pelicula e împărţită în mai multe pătrate mari delimitate prin linii drepte, care formează un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiecţiilor este biologia astfel că se derulează imagini cu plante şi animale, unele complet necunoscute. Atingând unul dintre pătrate, holograma înfăţişează structura corpului uman a celui care dirijează proiecţia. Se derulează imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte pătrate arată proiecţii ale altor fiinţe, de pe alte corpuri cereşti. Atingând simultan două pătrate diferite se înfăţişează o analiză ştiinţifică complexă prezentând ADN-ul fiinţelor respective şi posibilităţile de compatibilitate între ele. Pe lateral, apar linii verticale cu explicaţii în ciudata scriere iar în final apare forma mutantă cea mai probabilă, ca o combinaţie între cele două informaţii genetice.

Giganţi adevăraţi

Cei care au construit întregul edificiu trebuie că erau foarte înalţi, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiecţiilor.
O confirmare a existenţei uriaşilor pe teritoriul României o găsim în ziarul Ziarul. "Echipa de la Ziarul este însoţită de cercetătorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul că "poveştile" oamenilor din comuna Bozioru despre uriaşii care au locuit pe acele meleaguri au şi dovadă concretă: o necropolă cu schelete de uriaşi. Aceasta a fost descoperită întâmplător, în urmă cu peste 20 de ani, cand s-a hotărât ca în Scăieni să se planteze o livadă de meri. Săpând pe o colină, sătenii au descoperit schelete uriaşe, măsurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Drăgoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la faţa locului. Până la "culmea" unde fuseseră plantaţi pomii, coborâm în pantă abruptă, pe o uliţă înecată de noroi. O dată ajunşi, nea Ilie ne arată întreaga livadă, care acum nu mai rodeşte: "Peste tot sunt mormintele uriaşilor. Făceam gropi, să plantăm puieţii, când dau de o căpăţână de om, mare cât un dovleac de prăsilă. Nici că mai văzusem aşa ceva. Ne uitam toţi cruciţi. Sap mai departe şi dau şi de nişte oase de la picioare, cât aracii de vie. O namilă de om fusese răposatu"."

Există multe legende care amintesc despre vremurile când pe Pământ trăiau uriaşi. Mitologiile sumeriană, egipteană, hitită, greacă au un întreg "capitol" despre războaiele purtate de zeii cei bătrâni cu generaţia titanică, fiinţe de dimensiuni gigantice, zămislite de zei. Pe atunci, spun legendele, pe Pământ trăiau doar zeii. Giganţii aveau şi alte defecte în afară de statura colosală. Aveau mai multe braţe, capete sau feţe, adesea doar un ochi în frunte, din care cauză erau numiti ciclopi, şi erau cam tăntălăi. Buni de muncă grea, dar să nu te fi aflat în calea lor când se supărau. Aruncau cu stânci colosale de se cutremura pământul. Fiii "normali" ai zeilor s-au folosit de giganţi pentru a acapara puterea şi a-i detrona pe zeii bătrâni. Fotografia alăturată înfăţişează un schelet uman uriaş găsit de americani în Irak. Lucrurile încep să se lege...
http://www12.brinkster.com/com65/?a=111
http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=13110

Boriska - băiatul de pe Marte
Boriska - băiatul de pe Marte afirma ca locuitorii din Lemuria aveau 9 metri inaltime si relateaza despre schimbarile actuale la nivel planetar.Soarta civilizatiei prezente e asemanatoare cu aceea a civilizatiei din Lemuria

"Polii magnetici se vor inversa. Prima mare catastrofă se va întâmpla în 2009 şi va afecta un întreg continent. Următoarea va avea loc în 2013; va fi şi mai devastatoare".
Boriska-boy from Mars - PRAVDA.Ru
... Boriska-boy from Mars ... country Lemuria, life of which he knew in details since he happened to descend there from Mars, had friends there. ...
http://english.pravda.ru/science/19/94/377/12257_Martian.html
http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=162


Biblioteca universului

Pe fiecare latură a sălii sunt dispuse câte cinci mese uriaşe fiecare găzduind proiecţii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezintă caracteristicile mai multor rase de fiinţe inteligente – care nu toate aveau aparenţă umană – şi un domeniu al religiei. Pare ca o imensă bibliotecă a universului.

În mijlocul sălii se află un podium pe care este montată o instalaţie de emisie mentală, un posibil amplificator al energiei gândului, maşină structurată după proporţiile constructorilor ei.

Tabloul de comandă al României [sau trecutul si viitorul României ]

Mai departe se află un tablou de comandă înfăţişând simboluri geometrice precise de diferite culori. Există şi două manete care pot culisa pentru a comanda[arata] ceva. În centrul panoului se află un buton roşu mai mare decât restul. Scopul butonului este arătat într-o hologramă explicativă: o imagine a Pământului de la vreo 25 km înălţime apoi se arată lanţul munţilor Carpaţi. Se arată apoi scurgerea unor imense cantităţi de apă către şes şi câmpie până când solul rămâne complet liber.

Apoi, din solul teritoriului României de azi şi al unei părţi din Ungaria şi Ucraina apar şuvoaie tot mai mari de apă ca nişte râuri gigantice din toate direcţiile îndreptându-se către munţi şi podişul Transilvaniei. Apoi imaginea se focalizează mai mult şi întreaga Românie devine practic o nouă mare din care apar doar în unele zone vârfurile munţilor ca nişte insule. Acţionând manetele de pe panou, apele încep să se retragă de pe teritoriul ţării noastre, însă se îndreaptă toate către un singur punct, în masivul Retezat, munţii Godeanu. Un adevărat manual de utilizare!

Cititorii interesati de descoperirile recente si de alte predictii similare pot vedea:
1.VIITOARELE HARTI ALE TERREI pe:
http://www.danmirahorian.ro/terra.html

2.Detalii privind transformarile uriase ce se desfasoara la nivelul intregului sistem solar se afla in LINKURI RECOMANDATE CITITORILOR din AVERTIZARI SEISMICE CURENTE
http://danmirahorian.ro/forum/viewtopic.php?t=37

LINKURI RECOMANDATE CITITORILOR

1.Interplanetary "Day After Tomorrow?"
-Un link interesant care indica descoperirea de catre savantii din SUA a unor modificari la nivelul intregului sistem solar [INTREGUL SISTEM SOLAR ESTE IN SCHIMBARE]:[

http://www.enterprisemission.com/_articles/05-14-2004_Interplanetary_Part_1/Interplanetary_1.htm

2.TOT SISTEMUL SOLAR ESTE IN SCHIMBARE.

Descoperirile savantilor din RUSIA indica intrarea sistemului solar intr-o zona de mare intensitate a energiei.
All the Solar System is changing?
RUSSIAN SCIENTIST SAYS THE SOLAR SYSTEM IS MOVING INTO A NEW ENERGY "ZONE" THAT IS TRANSFORMING THE MAGNETIC FIELDS OF THE PLANETS. Overall volcanic activity has increased 500 percent since 1975 On the Earth, we're seeing the changes even more completely. For example, Michael Mandeville has done research that has shown that the overall volcanic activity on the Earth since 1875 has increased by roughly 500 percent. The overall earthquake activity has increased by 400 percent just since 1973. Natural disasters increased 410 percent between 1963 and 1993
http://www.crawford2000.co.uk/planetchange1.htm

3.CICLURILE CIVILIZATIILOR
The Cycle of Civilisation
http://www.crawford2000.co.uk/cycle.htm

4.ACTIVITATEA SEISMICA CURENTA PE SITUL UNIUNII EUROPENE
http://www.emsc-csem.org/

5.VIITOARELE HARTI ALE TERRE DUPA SCHIMBAREA AXEI
http://www.danmirahorian.ro/terra.html [/b][/color]

O amforă misterioasă

După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amforă. Conţinutul ei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce îşi dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el şi pentru elita masonilor. Amfora conţine un praf alb foarte fin. Cercetătorii americani au rămas consternaţi să constate că substanţa are o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic care este foarte dificil de obţinut mai ales în formula de puritate foarte mare.

Venerabilul Massini era informat încă înainte de a pătrunde în sală de existenţa amforei. Pulberea de aur în forma ei pură stimulează foarte mult anumite fluxuri şi schimburi energetice la nivel celular şi neuronal. Adică provoacă un proces accelerat de întinerire. Teoretic, un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp, şi în cantitate bine determinată, pulbere de aur monoatomic. Aşa se explică multe aspecte enigmatice legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante şi arată intenţiile ascunse ale elitei mondiale ale masonilor.

Istoria adevarată a planetei

În mijlocul pătratului se află un dom care proiectează o imensă hologramă cu elemente în mişcare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepărtat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evoluţionistă a lui Darwin este astfel complet falsă. Adevărata origine a omului este înfăţişată holografic într-o formă condensată. După aceste lecţii de adevăr, se poate spune că 90% din istoria oficială a omenirii este falsă şi contrafăcută. Incredibil, dar ceea ce se consideră că s-a petrecut cu adevărat este în mare parte minciună, în timp ce miturile şi legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevărate. Această stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme şi conflicte între oameni.

Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele "fantezii" ale savanţilor, cum ar fi hilara teorie a dispariţiei dinozaurilor în urmă cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru că proiecţia holografică arată clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate. Din când în când holograma păstra imaginea evenimentului dar pe fundal apărea harta cerului cu poziţiile marcate ale principalelor stele şi constelaţii la momentul respectiv. Astfel s-a reuşit datarea exactă a evenimentelor din prezentare. Deşi perioada de timp acoperită de proiecţii este foarte mare (mai multe sute de mii de ani), iar ciclul precesional al Pământului este de 25920 de ani, prin observarea numărului de ani platonicieni (cicluri de 25920 de ani) s-a calculat exact datarea evenimentelor. Munţii Bucegi s-au format în urmă cu 50-55 mii de ani.

Dezvăluiri şocante

Autorul recunoaşte că a văzut ce s-a petrecut în realitate la Potop şi unde au fost germenii civilizaţiei umane, însă aceste aspecte nu are permisiunea să le reveleze pentru că implică realităţi mult prea şocante pentru mentalitatea, ideile şi cunoştinţele omului contemporan.

Într-o tulburătoare desfăşurare de imagini se arată existenţa lui Iisus şi răstignirea lui pe cruce. Proiecţiile revelează multe persoane dintre cele care au asistat pe colină la răstignirea lui Iisus, care nu erau din acel timp, ci veniseră acolo din alte perioade istorice. Acele fiinţe umane, care nu se deosebeau la îmbrăcăminte de evreii prezenţi la momentul răstignirii, aveau totuşi trăsături ale chipului complet diferite de ale acestora şi tocmai de aceea îşi ascundeau faţa cât mai mult sub faldurile hainelor. Holograma mai arată secvenţial vieţile şi misiunile spirituale ale altor personaje excepţionale din trecutul foarte îndepărtat al omenirii, despre care nu se ştie absolut nimic acum. Atunci sistemul social şi distribuţia populaţiei planetei erau complet diferite de ceea ce se cunoaşte în prezent, iar arheologii şi antropologii ar trebui să-şi revizuiască din temelii concepţiile.

Trei tunele misterioase
Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comandă asemănător cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreaptă pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structură similară dar mai mică din podişul Tibet. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. Apoi, în continuare, există încă o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.

Un secret mondial

Al treilea tunel, plasat central între celelalte două, face obiectul unui secret mondial asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. Cunoscând teribila influenţă politică a masonilor şi relaţiile venerabilului Massini în structurile politice ale României şi SUA, putem bănui că se încearcă o preluare treptată a controlului asupra bazei de către factori externi intereselor statului nostru. Există totuşi persoane foarte importante în aparatul politic şi administrativ care acum cunosc maşinaţiile masoneriei mondiale şi care se opun cu vehemenţă influenţei acesteia, mai ales în ce priveşte descoperirea din munţii Bucegi. Tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi poate oferi un răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui şi a celor care au construit-o.

Autorul afirmă în încheiere că se făceau pregătiri intense secrete pentru o expediţie mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet şi în final prin cel central către interiorul Pământului. Plecarea urma să aibă loc în septembrie 2003
VEDETI EARTH CHANGES[SCHIMBARI PLANETARE IN CURS] SI ISTORIA SUPRIMATA A TERREI SI CIVILIZATIILE PRECEDENTE
Suppressed discoveries will shock you…
http://blog.360.yahoo.com/blog-j.gQbWo_bqvqldqxn0tjgCxiZmK3AQ--?cq=1
http://www.beforeus.com/second.php


Last edited by danmirahorian on Thu Sep 07, 2006 11:54 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:02 pm    Post subject: TEHNOLOGIA UNDELOR DE FORMA SI EFECTUL ANTIVIRAL AL PIRAMIDE Reply with quote

TEHNOLOGIA UNDELOR DE FORMA SI EFECTUL ANTIVIRAL AL PIRAMIDELOR IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI

1.Efectul antiviral al undelor de forma produs de piramide este doar o aplicatie a tehnologiei undelor de forma produse de structurile cavitare descoperita si utilizata de insecte pentru a controla timpul, spatiul,gravitatia... Savantul rus Viktor S. Grebennikov,care si-a dedicat intreaga viata entomologiei[studierii insectelor],a descoperit ca acestea construiesc cuiburi [stupi,colonii,orase] a caror energie de forma inhiba atat cresterea plantelor[pt.ca radacinile acestora sa nu le invadeze locuintele] cat si a altor organisme patogene-este impiedicata proliferarea ciupercilor,mucegaiurilor,bacteriilor si a virusurilor ..Cu alte cuvinte lupta impotriva invaziei organismelor patogene nu se realizeaza doar pe cale chimica[albinele folosesc "propolisul"] ci mai ales cu ajutorul undelor de forma..Cuiburile construite de insecte din ceara,argila sau celuloza sunt cavitati ce emit un camp de forma [CSE-CAVITY STRUCTURAL EFFECT] ce trece prin orice obstacol(zid,ecrane din plumb)[si poate fi detectat fara atenuari dupa interpunerea oricarui baraj material].Trebuie remarcat faptul ca nu oamenii[chinezii] sunt descoperitorii hartiei,ci insectele precum viespiile,care cu ajutorul unor enzime din saliva transforma lemnul in hartie..
Florile atrag insectele polenizatoare prin culoare,prin parfum[heterohormoni,feromoni] dar si prin forma specifica.
Misterul orientarii albinelor a gasit un raspuns neasteptat.
Un stup de albinele a fost mutat intr-o dimineata din gradina intr-o veranda ,cu o singura cale de acces.Toata ziua albinele s-au intors in stup fara probleme. Evenimentul surprinzator s-a petrecut dupa apusul Soarelui.La intoarcere albinele incercau sa treaca prin peretii si geamurile din jurul casei exact pe directia intrarii in stup" indicand faptul ca foloseau pt.orientare ca pe un far energia de forma emisa de fagurii din stup care trecea neperturbata prin obstacolele materiale...
Pentru detalii privind "Fenomene biologice de antigravitatie asociate cu invizibilitate la insecte" vedeti situl de mai jos:
NATURAL PHENOMENA OF BIOLOGICAL ANTIGRAVITATION ASSOCIATED WITH INVISIBILITY IN INSECTS & GREBENNIKOV'S CAVITY STRUCTURAL EFFECT
("Flight" - V chapter from the book "MY WORLD" by Viktor S. Grebennikov )
In the spring of 2001 Viktor S. Grebennikov has died. ... Viktor S. Grebennikov is the scientist - naturalist, professional entomologist, gifted painter and, on the whole ...
http://www.amasci.com/greb/greb2.html
Pentru corelatia dintre Tefillin si punctele de acupunctura vedeti linkul de mai jos :
http://www.koshertorah.com/PDF/tefilin.pdf#search='Tefillin%20acupuncture'
http://handyworks.com/public/tefillin.pdf
http://www.drstevenschram.com/links.html
Despre Sceptrul lui Thot
www.amasci.com/greb/greb2.html
Dispozitivul de vindecare realizat de profesorul Otto Kornschelt din Leipzig in urma cu 100 de ani
http://wmsn.net/howto/grebennikov.htm
http://tuvok1.tar.hu/antigrav/greb/greb.htm
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
danmirahorian
Site Admin


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 48
Location: BUCHAREST/ROMANIA

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:21 pm    Post subject: Boriska -baiatul de pe Marte/ Boriska-boy from Mars Reply with quote

Boriska -Băiatul de pe Marte-Civilizatia lemuriana si scufundarea continentului Mu-Schimbari planetare-Nave interdimensionale cu 6 straturi-Razboaiele de pe Marte-modificari ADN/ Boriska-boy from Mars

Traducerea in lb.engleza si link-uri vedeti la sfarsitul textului in lb.romana

Articol publicat in Pravda la 12.03.2004 si reluat in presa mondiala/LATEST NEWS. Boriska-boy from Mars/29.10.2005

Partea I Boriska - băiatul de pe Marte
Uneori, anumiţi copii se nasc cu talente fascinante şi abilităţi neobişnuite.
Am aflat povestea unui băiat neobişnuit pe nume Boriska, de la membrii unei expediţii care cerceta o zonă de anomalie din nordul regiunii Volgograd numită Medvedetskaia Griada.
"Îti poţi imagina, seara, în timp ce eram cu toţii în jurul focului de tabără, un băieţel de 7 ani ne-a captat atenţia tuturor. Dorea să ne spună tuturor despre viaţa de pe Marte, despre locuitorii planetei şi zborurile lor spre Terra" spune unul dintre martori. Linişte perfectă. A fost incredibil! Băieţelul cu ochii vii şi mari spunea o poveste despre civilizaţia marţiană, despre oraşele megalitice, despre navele lor şi călătoriile lor spre alte planete, despre minunatul ţinut Lemuria, unde el a aterizat venind de pe Marte.
Vreascurile pocneau, ceaţa nopţii învăluia zona taberei, iar imensul cer întunecat cu miliardele de stele ascundea parcă un fel de mister. Povestea lui a durat o oră şi jumătate. Unul dintre noi a fost suficient de deştept ca să pornescă casetofonul şi să înregistreze întreaga poveste.

Mulţi dintre noi am fost profund uimiţi de două aspecte. În primul rând, băieţelul avea cunoştinţe excepţional de profunde. Intelectul lui era evident foarte departe de acela al unui băieţel obişnuit de 7 ani. Nu orice profesor poate fi capabil să spună întreaga istorie a Lemuriei şi locuitorilor ei cu atâtea detalii. Nu veţi găsi nici-o menţiune despre Lemuria în manualele scolare, iar ştiinţa modernă nu a demonstrat încă existenţa altor civilizaţii.

În al doilea rând, am fost uimiţi de vorbirea acestui băieţel. Cunoştinţele lui, oferite într-o terminologie specifică, detaliile şi informaţiile despre trecutul planetelor Marte şi Pământ au fascinat pe toata lumea.

"De ce a început el conversaţia? Poate pentru că simţea atmosfera taberei, în care erau multe persoane deschise şi învăţate".

"Putea el să inventeze toate astea?"

"Mă îndoiesc" a spus prietenul meu. "Pentru mine era ca şi cum băieţelul îşi amintea detalii din vieţile sale trecute. Este virtual imposibil să inventezi astfel de poveşti".

Azi, după ce m-am întâlnit cu părintii lui Boris şi l-am cunoscut pe baiat, încep să ordonez cu grijă toate informaţiile obţinute în povestea din jurul focului. S-a născut la 11 ianuarie 1996, în oraşul Voljskii, deşi în actle lui scrie că oraşul natal este Jirnovsk, din regiunea Volgograd.

Părinţii lui sunt nişte oameni minunaţi. Nadejda, mama lui Boris, este dermatolog într-o clinică publică. A absolvit Institutul Medical din Volgograd în 1991. Tatăl băiatului este ofiţer ân rezervă. Amândoi ar fi fericiţi dacă cineva ar reusi să le clarifice situaţia băiatului lor. Între timp, ei îl observă şi-l văd crescând.

Nadejda îşi aminteşte: "După ce s-a născut Boris, era capabil să-şi menţina capul la numai 15 zile. Primul lui cuvant - baba - l-a spus când avea 4 luni, iar curând după aceea a început să vorbească. La vârsta de 7 luni a construit prima propoziţie 'Vreau un cui'. A spus asta după ce a văzut un cui într-un perete. Evident, posibilităţile lui intelectuale depăşeau cu mult pe cele fizice."

- Cum se manifestau aceste abilităţi?

- Când Boris avea doar un an, am început să-i dau litere (după sistemul Nikitin) şi, la un an jumate el putea să citească titlurile mari din ziare. Nu i-a luat mult să se obişnuiască cu culorile şi nuanţele lor. A început să picteze la doi ani.

Apoi, la puţin timp după ce împlinise 2 ani, l-am dus la creşă. Educatorii erau uimiţi de talentele lui şi de modul lui neobişnuit de a gândi. Băiatul are o memorie excepţională şi o abilitate incredibilă de a acumula noi informaţii. Totuşi, părinţii lui au observat repede că Boris ştia şi alte lucruri decât cele învăţate de la părinţi.

- Nimeni nu l-a învăţat asta, îşi aminteşte Nadia. Dar uneori, se aşează în postura lotusului [o postură corporală hatha-yoga] şi începe să povestească. Vorbeşte despre Marte, despre sistemele planetare, civilizaţii îndepărtate... nu ne venea să credem urechilor! Cum poate un copil să cunoască toate astea? Universul, poveştile despre alte lumi şi imensitatea cerurilor sunt ca nişte mantre zilnice pentru el, încă de la doi ani.

Atunci Boriska ne-a spus despre viaţa lui de pe Marte, despre faptul că planeta era de fapt locuită, dar - ca rezultat al celei mai puternice şi distructive catastrofe - şi-a pierdut atmosfera iar acum toţi locuitorii de acolo trăiesc în orase subterane. În trecut, el obişnuia să facă zboruri spre Pământ destul de des, în scopuri comerciale şi de cercetare. Se pare că Boriska a pilotat chiar el nava spaţială. Asta se întâmpla în vremea civilizaţiei Lemuriene de pe Pământ. Avea un prieten Lemurian care a fost omorât chiar în faţa ochilor lui...

- Pe Pământ a avut loc o catastrofă majoră. Continentul gigantic s-a scufundat în apele învolburate. Brusc, o imensă stâncă s-a desprins de pe o construcţie şi a căzut pe prietenul meu. Nu l-am putut salva. Destinul nostru este să ne întâlnim în această viaţă, spune Boris.

Băiatul trăieşte întreaga poveste a căderii Lemuriei ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri. El deplânge moartea celui mai bun prieten al său simţindu-se vinovat.

Într-o zi, a observat o carte în sacoşa mamei lui care avea titlul "De unde venim?" scrisă de Ernst Muldaşev. Trebuia să-i fi văzut fericirea şi fascinatia pe care a declanşat-o descoperirea cărţii în acest băieţel. S-a uitat pe paginile cărţii ore în şir, privind schiţele despre Lemurieni, fotografiile din Tibet. Apoi a început să vorbescă despre înalta capacitate intelectuală a Lemurienilor.

- Dar Lemuria a încetat să mai existe în urmă cu 800.000 de ani, am răspuns eu. Lemurienii aveau înalţimea de 9 metri! Aşa este? Cum îţi poţi aminti toate astea?

- Îmi amintesc, a răspuns băiatul.

Mai târziu, şi-a reamintit de o altă carte a lui Muldaşev intitulată "În cautarea Oraţului Zeilor". Cartea vorbeşte despre vechile morminte şi piramide. Boriska a afirmat foarte ferm că oamenii vor descoperi învăţături sub una dintre piramide (nu aceea a lui Keops). Nu a fost încă descoperită. "Viaţa se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis," a spus el şi a adăugat că marele Sfinx are un mecanism de deschidere undeva în zona urechii (dar nu-şi aminteşte exact). Băiatul vorbeşte cu pasiune şi entuziasm despre civilaţia Maya. El spune că noi cunoaştem foarte puţine lucruri despre această mare civilizaţie şi despre poporul mayaş.

Mai mult, Boriska crede că acum a venit vremea ca cei "speciali" să se nască pe Pământ. Renaşterea planetei nostre se apropie. Noile învăţături vor fi foarte necesare pentru o nouă mentalitate a pământenilor.

- Dar tu ştii despre aceşti copii înzestraţi şi de ce se petrece asta? Ştii că ei sunt numiţi copiii indigo?

- Ştiu că ei se nasc acum. Totuşi, încă nu am întâlnit pe nici-unul dintre ei în oraşul meu. Poate fi fata asta, Iulia Petrova. Ea e singura care mă crede. Celalţi doar râd de poveştile mele.

Inversarea polilor: Polii magnetici se vor inversa
Ceva se va întâmpla pe Pământ; de aceea aceşti copii sunt importanţi. Ei vor putea să-i ajute pe oameni. Polii magnetici se vor inversa. Prima mare catastrofă se va întâmpla în 2009 şi va afecta un întreg continent. Următoarea va avea loc în 2013; va fi şi mai devastatoare.


- Nu-ţi este teamă că viaţa ta s-ar putea sfârşi în aceste catastrofe?

- Nu. Nu-mi e frică. Deja am trecut printr-o catastrofă pe Marte. Acolo încă mai trăiesc oameni ca noi. Dar după războiul nuclear, totul a fost ars. Unii dintre ei au reuşit să supravieţuiască. Ei au construit adăposturi, nu arme. Acolo a avut loc şi o deplasare a continentelor, deşi continentul nu era aşa mare. Marţienii respiră gaz. Daca ar veni pe planeta noastră, ei ar trebui să stea conectati la tuburi şi să inspire fumuri.

- Tu preferi să inspiri oxigen?

- Odată ce eşti în acest corp, trebuie să respiri oxigen. Totuşi, marţienilor nu le place acest aer, aerul Pământului, pentru că determină îmbătrânirea. Marţienii sunt relativ tineri, au cam 30 - 35 ani. Numărul acestor copii marţieni [care se vor naşte pe Pământ] va creşte în fiecare an.

- Boris, de ce staţiile noastre [ruseşti] spaţiale se defectau înainte de a ajunge pe Marte?

- Marte transmite semnale speciale pentru a le distruge. Aceste staţii conţineau radiaţie periculoasă.

Erau uimit de cunoştinţele lui despre acest fel de radiaţie "Phobos". Este adevărat. În 1988, un locuitor din Voljskii pe nume Iuri Lusnicenko, un om cu puteri extrasenzoriale, a încercat să avertizeze liderii sovietici despre inevitabila distrugere a primelor nave spaţiale sovietice Phobos 1 şi Phobos 2. El a menţionat acest fel de radiaţie care era nefamiliar şi periculos pentru Marte. Evident, nimeni nu l-a crezut.

- Ce ştii tu despre dimensiunile multiple? Ştii că se poate zbura, nu în linie dreaptă, dar făcând manevre prin spaţiul multi-dimensional?

Boriska s-a ridicat imediat în picioare şi a început să vorbească, cu toate detaliile, despre OZN-uri. "Am plecat şi am aterizat apoi pe Pământ apropape instantaneu!" Băiatul ia o cretă şi începe să deseneze un obiect oval pe tablă.
"E compus din 6 straturi", spune el. Stratul exterior - 25 % - e facut din metal dur, al doilea strat de 30 % e făcut din ceva asemănător cu cauciucul, al treilea de 30 % e făcut din metal. Un ultim strat de 4 % e compus dintr-un material special magnetic. "Dacă încărcăm acest strat magnetic cu energie, aceste maşini vor putea zbura oriunde în univers".

- Boriska are o misiune specială de îndeplinit? Este el conştient de această misiune? Am pus aceste întrebări atât părinţilor lui, cât şi băieţelului.

- El spune că poate să ghicească, spune mama lui. Spune că el ştie ceva despre viitorul Pământului. Spune că informaţia va juca un rol primordial în viitor...

- Boris, de unde ştii tu toate astea?

- Pentru că sunt în mine.

- Boris, spune-ne de ce oamenii se îmbolnăvesc?

- Boala apare atunci când oamenii nu pot trăi corect şi fericiţi... Trebuie să-ţi aştepţi jumătatea cosmică. Nimeni nu ar trebui să se amestece în destinele altora. Oamenii nu ar trebui să sufere datorită greşelilor din trecut, ci să ia contact cu ceea ce le este destinat şi să urmarească să atingă aceste înălţimi, să mearga mai departe pentru a-şi îndeplini visurile. (Acestea sunt exact cuvintele lui Boris)

Trebuie să fii mai compasiv şi inimos. În caz că cineva te loveşte, îmbrăţişează-ţi duşmanul, cere-ţi iertare şi îngenunchează în faţa lui. În caz că cineva te urăşte, iubeşte-l cu toată iubirea şi devoţiunea ta şi cere-ţi iertare. Acestea sunt regulile iubirii şi umilintei. Stiţi de ce au murit Lemurienii? Şi eu sunt parţial vinovat pentru asta. Ei nu mai doreau să se dezvolte spiritual. Au părăsit calea pe care trebuiau să meargă, distrugând în acest fel integritatea planetei. Calea magiei nu duce nicăieri. Iubirea este adevărata magie!

- Cum de ştii tu toate astea???

- Pur şi simplu, ştiu... Kailis...

- Ce ai spus?

- Am spus "Salut" în limba planetei mele...

Partea II Boris, de pe Marte
publicat la 29.10.2005

Mama lui Boris, Nadejda Kiprianovici, l-a născut într-o dimineaţă, fără nici o durere. "Totul s-a petrecut atat de repede, nu am simţit nici-o durere. Când mi-au arătat băiatul, el mă privea ca un adult. Ca pediatru, ştiam că bebeluşii nu-şi pot concentra privirea asupra obiectelor. Şi totuşi, micuţul meu mă privea atent, cu ochii lui mari şi căprui. În afară de aceste lucruri, el părea un bebeluş obişnuit, la fel ca ceilalţi copii", a mai spus mama lui.

La întoarcerea de la maternitate, femeia a mai observat însă şi alte lucruri stranii la băieţelul ei. Micuţul Boris rareori plângea şi nu se îmbolnăvea niciodată. Creştea la fel ca ceilalţi copii, dar deja vorbea în fraze la numai 8 luni. Părinţii i-au dăruit un joc mecanic iar el a început să facă diverse figuri geometrice corecte folosind piesele jocului, combinându-le cu precizie. "Aveam sentimentul ciudat că noi suntem pentru el ca niste extratereştri cu care el încerca să stabilească un contact", a spus mama băiatului.

La împlinirea a doi ani, el a început să deseneze, la început - abstract: amestec de albastru şi violet. Când psihologii au examinat desenele, au spus că băiatul probabil că încearcă să deseneze aurele oamenilor, pe care el le vedea. Înainte de a împlini 3 ani, Boris a început să le spună părinţilor lui despre univers.

"Putea să denumească fiecare planetă a sistemului solar, chiar şi sateliţii acestor planete. Se lăuda cu nume şi numere de galaxii. La început mi-a părut înfricoşător acest lucru, credeam că baiatul meu îşi ieşise din minţi, dar atunci am verificat toate aceste nume să văd dacă există cu adevărat. Am luat câteva cărţi de astronomie şi am fost şocată să descopăr că băiatul ştia foarte multe despre această ştiinţă".

Zvonurile despre un băieţel-astronom au făcut înconjurul oraşului depăşind viteza luminii. Băiatul a devenit celebritatea locală: oamenii erau curioşi, cu toţii doreau să afle cum de poate şti toate aceste lucruri. Boriska dorea să le spună oaspeţilor lui despre civilizaţiile extraterestre, despre existenţa rasei umane vechi, oameni care aveau statura de trei metri, despre clima viitorului şi schimbările globale... Cu toţii ascultau ce spunea băieţelul cu mare interes, dar evident, nimeni nu îl credea.

Părinţii au decis să-l boteze pe băiat ca să fie siguri că e pe calea cea bună: deja începuseră să creadă că e ceva în neregulă cu el. Curând după botez, Boriska a început să le spună oamenilor despre păcatele lor. I-a spus unui tânăr de pe stradă să renunţe la droguri; spunea bărbaţilor să nu-şi mai înşele nevestele, etc. Micul profet avertiza oamenii despre inerentele neplăceri şi boli, ceea ce a adus o reputaţie nefavorabilă părinţilor băiatului.

Nadejda a observat mai târziu că micuţul se simţea rău înaintea producerii unor dezastre. "Când s-a scufundat submarinul Kursk, îl durea totul. A suferit şi în timpul crizei de la Beslan, a refuzat să se ducă la scoală în perioada acelui îngrozitor atac", a dezvăluit mama băiatului. Copilul a spus că în timpul crizei ostaticilor de la Beslan simţea că arde din interior, şi ştia că totul va avea un "sfârşit oribil".

Boris este optimist în legătură cu viitorul Rusiei, că "situatia din ţară se va îmbunătăţi gradat". Totuşi, planeta Pământ va avea de trecut prin doi ani foarte periculoşi - 2009 şi 2013 - având de înfruntat "catastrofe legate de apă".

Boriska a atras atenţia cercetătorilor ruşi în vara acestui an (2005). Specialiştii de la Institutul de Magnetism şi Unde radio al Pământului, din cadrul Academiei Ruse de Ştiinţe, au fotografiat aura băiatului, care este neobişnuit de puternică.

"Spectrograma lui are culoarea portocalie, ceea ce înseamnă că are un puternic intelect", a declarat profesorul Vladislav Lugovenko. "Există o teorie conform căreia creierul uman are două tipuri de memorie: de lucru şi de distanţă. Una dintre cele mai remarcabile posibilităţi ale creierului uman este aceea de a putea să stocheze informaţia despre experienţă, emoţii şi gânduri, atât în interior, cât şi în exterior - la nivelul spaţiului informaţional de stocare al universului [care este ca o arhiva universala - Banca de Date a Universului]. Există câteva fiinţe unice care pot să se conecteze la aceasta banca şi să extragă informaţii de acolo. În opinia mea, fiecare om este conectat cu acel spaţiu prin intermediul energiei", a adăugat omul de ştiinţă.

Lugovenko afirmă că poate măsura capacităţile extrasenzoriale umane cu ajutorul unor dispozitive speciale, ceea ce face ca această procedură să fie foarte uşor de realizat. Oamenii de ştiinţă din ziua de azi realizează cercetări extinse în scopul de a descoperi misterul copiilor fenomenali. S-a descoperit astfel că în ultimii 20 de ani s-au nascut astfel de copii pe toate continentele planetei, iar oamenii de ştiinţă i-au numit "copiii indigo".

Un nou ADN uman:ADN-ul se modifică

"Boris este unul dintre ei. Aparent, copiii indigo au misiunea de a schimba planeta. Mulţi dintre ei au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, care invinge şi SIDA. Am întâlnit astfel de copii în China, India, Vietnam, etc. Sunt sigur că ei vor schimba viitorul civilizaţiei noastre", a mai spus Lugovenko.

În timp ce agenţiile spaţiale cele mai renumite din lume încearcă să găsească urme de viaţă pe planeta Marte, băietelul de opt ani - Boriska - le spune părinţilor şi prietenilor tot ce ştie despre civilizaţia marţiană. Boriska îşi aminteşte de viata lui precedentă. Specialiştii spun că el ştie informaţii care în mod normal nu are cum să le cunoască. Un jurnalist rus a vorbit recent cu băiatul despre cunoştinţele şi experienţele lui unice.

- Boriska, chiar ai trăit pe Marte?

- Da, am trăit, e adevărat. Îmi amintesc acele vremuri, când aveam 14 sau 15 ani. Marţienii duceau mereu războaie aşa că adesea a trebuit să particip la raiduri aeriene cu un prieten. Puteam să călătorim în spaţiu şi timp cu nave rotunde, dar observam viaţa de pe Pământ în nave triunghiulare. Navele marţiene sunt foarte complicate. Sunt făcute din 6 straturi [ca un macro-atom] şi pot călători oriunde în univers.

- Acum există viaţă pe Marte?

- Da, există, dar planeta şi-a pierdut atmosfera cu mulţi ani în urmă ca rezultat al unei catastrofe globale. Dar marţienii încă mai trăiesc acolo, în subteran. Ei respiră bioxid de carbon.

- Cum arată aceşti marţieni?

- Oh, sunt foarte înalţi, mai mult de şapte metri. Au calităţi incredibile.

"Când am arătat băiatul nostru diverşilor oameni de ştiinţă, inclusiv cercetători OZN, astronomi şi istorici, cu toţii au fost de acord că ar fi fost practic imposibil ca băiatul să inventeze toate aceste poveşti", a spus mama lui Boris.


1.Boriska-boy from Mars/12.03.2004
http://english.pravda.ru/science/19/94/377/12257_Martian.html
http://english.pravda.ru/science/tech/5051-martian-0
http://www50.brinkster.com/prepomail/?a=162

2.LATEST NEWS. Boriska-boy from Mars/29.10.2005
predicts mammoth catastrophes in 2009. 29.10.2005. Source: The unusual baby boy was born in the town of Volzhsky, the Volgograd region of Russia ...
http://english.pravda.ru/science/19/94/378/16387_Boriska.html
http://www50.brinkster.com/prepomail/?a=163


Text in lb. engleza
1.Boriska-boy from Mars/12.03.2004
1.Sometimes, some children are born with quite fascinating talents, unusual abilities.

I was told the story of an unusual boy named Boriska from members of an expedition to the anomaly zone located in the north of the Volgograd region, most commonly referred to as “Medvedetskaya gryada”…

“Can you imagine, while everyone was sitting around the campfire at night, some little boy (about 7 years of age) suddenly asked everyone’s attention. Turned out, he wanted to tell them all about life on Mars, about its inhabitants and their flights to earth,” shares one of the witnesses. Silence followed. It was incredible! The little boy with gigantic lively eyes was about to tell a magnificent story about the Martian civilization, about megalithic cities, their spaceships and flights to various planets, about a wonderful country Lemuria, life of which he knew in details since he happened to descend there from Mars, had friends there…

Logs were cracking, night's fog enveloped the area and the immense dark sky with myriads of brightly lit stars seemed to conceal some sort of a mystery. His story lasted for about an hour and a half. One guy was smart enough to tape the entire narration.

Many were stunned by the two distinctive factors. First of all, the boy possessed exceptionally profound knowledge. His intellect was obviously far from that of a typical 7-year-old. Not every professor is capable of narrating the entire history of Lemuria and Lemurians and its inhabitants in such details. You will be unable to find any mentioning of this country in school textbooks. Modern science has not yet proved existence of other civilizations.

Second of all, we were all amazed by the actual speech of this young boy. It was far from the kind kids his age usually use. His knowledge of specific terminology, details and facts from Mars' and Earth’s past fascinated everyone.

“Why did he start the conversation in the first place,” said my interlocutor. “Perhaps, he was simply touched by the overall atmosphere of our camp with many knowledgeable and open-minded people,” continued he.

“Could he make this all up?”

“Doubtful”, objected my friend”. “To me this looks more like the boy was sharing his personal memories from past births. It is virtually impossible to make up such stories; one really had to know them.”

Today, after meeting with Boris' parents and getting to know the boy better, I begin to carefully sort out all the information obtained around that campfire. He was born in Volzhskii town in a suburban hospital, even though officially, based on the paperwork, his birthplace is the town of Zhirnovsk of Volgograd region. His birthday is January 11th, 1996. (Perhaps it will be helpful for astrologers).

His parents seem to be wonderful people. Nadezhda, Boriska's mother, is a dermatologist in a public clinic. She graduated from Volgograd medical institute not so long ago in 1991. The boy’s father is a retired officer. Both of them would be happy if someone could shed the light onto the mystery behind their child. In the meantime, they simply observe him and watch him grow.

-After Boriska was born, I noticed he was able to hold his head in 15 days, recalls Nadezhda. His first word “baba” he uttered when he was 4 months old and very soon afterward started talking. At age 7, he constructed his first sentence, “I want a nail.” He said this particular phrase after noticing a nail stuck in the wall. Most notably, his intellectual abilities surpassed his physical ones.

-How did those abilities manifest themselves?

-When Boris was just one year old, I started giving him letters (based on the Nikitin’s system) and guess what, at 1,5 he was able to read large newspaper print. It didn’t take long for him to get acquainted with colors and their shades. He began to paint at 2.

Then, soon after he turned 2, we took him to the children day care center. Teachers were all stunned by his talents and his unusual way of thinking. The boy possesses exceptional memory and an unbelievable ability to grasp new information. However, his parents soon noticed that their child had been acquiring information in his own unique way, from some place else…

-No one has ever taught him that, recalls Nadya. But sometimes, he would sit in a lotus position and start all these talks. He would talk about Mars, about planetary systems, distant civilizations…we couldn’t believe our own ears. How can a kid know all this? Cosmos, never-ending stories of other worlds and the immense skies, are like daily mantras for him since he was 2.

It was then that Boriska told us about his previous life on Mars, about the fact that the planet was in fact inhabited, but as a result of the most powerful and destructive catastrophe had lost its atmosphere and that nowadays all its inhabitants have to live in underground cities. Back then, he used to fly to earth quite often for trade and other research purposes. It seems that Boriska piloted his spaceship himself. This was during the times of the Lemurian civilizations. He had a Lemurian friend who had been killed right before his own eyes…

-A major catastrophe took place on earth. A gigantic continent was consumed by stormy waters. Then suddenly, a massive rock fell on a construction…by friend was there…, tells Boriska. I could not safe him. We are destined to meet some time in this life.

The boy envisions the entire picture of the fall of Lemuria as though it happened yesterday. He grieves the death of his best friend as though it was his fault.

One day, he noticed a book in his mother’s bag entitled “Where do we come from?” by Ernst Muldashev. One should have seen the kind of happiness and fascination this discovery triggered in the little boy. He’s been flipping through pages for hours, looking at sketches of Lemurians, photos of Tibet. He then started talking about high intellect of the Lemurians…

-But Lemuria ceased to exist minimum 800 000 years ago…, I uttered in response to his statements. Lemurians were 9 meters tall! Is that so? How can you remember all this?

-I do remember, replied the boy.

Later, he began recalling another book by Muldashev entitled “In Search of the City of Gods.” The book is mainly devoted to ancient tombs and pyramids. Boriska firmly stated that people will find knowledge under one of the pyramids (not the pyramid of Heops). It hasn’t been discovered yet. “Life will change once the Sphinx will be opened,” said he and added that the great Sphinx has an opening mechanism somewhere behind his ear (but he does not remember where exactly). The boy also talks with great passion and enthusiasm about the Mayan civilization. According to him, we know very little about this great civilization and its people.

Most interestingly, Boriska thinks that nowadays the time has finally come for the “special ones” to be born on earth. Planet’s rebirth is approaching. New knowledge will be in great demand, a different mentality of earthlings.

-How do you know about these gifted kids and why this is happening? Are you aware that they are called “indigo” kids?

-I know that they are being born. However, I haven't met anyone in my town yet. Perhaps may be this one girl named Yulia Petrova. She is the only one who believes me. Others simply laugh at my stories. Something is going to happen on earth; that is why these kids are of importance. They will be able to help people. The Poles will shift. The first major catastrophe with one of the continents will happen in 2009. Next one will take place in 2013; it will be even more devastating.

-Aren't you scared that your life may also going to end as a result of that catastrophe?

-No. I’m not afraid. I have lived through one catastrophe on Mars already. There still live people like us out there. But after the nuclear war, everything has burnt down. Some of those people managed to survive. They built shelters, new weaponry. There was also a shift of continents there, although the continent was not as large. Martians breathe gas. In case they arrived to our planet, they would have been all standing next to pipes and breathing in fumes.

-Do you prefer breathing oxygen?

-Once you are in this body, you have to breathe oxygen. However, Martians dislike this air, earth’s air, because it causes aging. Martians are all relatively young, about 30-35 years old. The amount of such Martian children will increase annually.

-Boris, why do our space stations crash before they reach Mars?

-Mars transmits special signals aimed at destroying them. Those stations contain harmful radiation.

I was amazed by his knowledge of this sort of radiation “Fabos”. This is absolutely true. Back in 1988 resident of Volzhsky Yuri Lushnichenko, a man with extrasensory powers attempted to warn Soviet leaders about the inevitable crash of the first Soviet space stations “Fobos 1” and “Fobos-2”. He also mentioned this sort of an “unfamiliar” and harmful for the planet radiation. Obviously, no one believed him then.

-What do you know about multiple dimensions? Do you know that one must fly not on straight trajectories, but maneuvering through the multi-dimensional space?

Boriska immediately rose to his feet and started to pour all the facts about UFOs. “We took off and landed on Earth almost momentarily!” The boy takes a chalk and begins drawing an oval object on a blackboard. “It consists of six layers,” he says. 25%--outer layer, made of durable metal, 30%--second layer made of something similar to rubber, the third layer comprises 30%--once again metal. The final 4% is composed of a special magnetic layer. “If we are to charge this magnetic layer with energy, those machines will be able to fly anywhere in the Universe.”

-Does Boriska have a special mission to fulfill? Is he aware of it?- I pose these questions to his parents and the boy himself.

-He says he can guess,- says his mother. He says he knows something about the future of Earth. He says information will play the most significant role in the future…

-Boris, how do you know all this?

-It is inside of me.

-Boris, tell us why do people get sick?

-Sickness comes from people's inability to live properly and be happy… You must wait for you cosmic half. One should never get involve and mess up other peoples’ destinies. People should not suffer because of their past mistakes, but get in touch with what’s been predestined for them and try to reach those heights and move on to conquer their dreams. (These are the exact words he was using).

You have to be more sympathetic and warmhearted. In case someone strikes you, hug your enemy, apologize yourself and kneel before him. In case someone hates you, love him with all your love and devotion and ask for forgiveness. These are the rules of love and humbleness. Do you know why the Lemurians died? I am also partially at blame. They did not wish to develop spiritually any more. They went astray from the predestined path thus destructing the overall wholeness of the planet. The Magic’s Path leads to dead end. Love is a True Magic!

-How do you know all this???

-I know…Kailis…

-What did you say?

-I said “hello!” This is the language of my planet…

Gennady Belimov “NGN”

2. The boy says he was a Martian being seven meters in height in his past life

The unusual baby boy was born in the town of Volzhsky, the Volgograd region of Russia. His mother, Nadezhda Kipriyanovich, gave birth to her son one fine morning. “It all happened so fast, I did not even feel any pain. When they showed the baby to me, the boy was looking at me with a grown-up look. As a pediatrician I know that newborns cannot concentrate looks on anything. However, my little baby was staring at me with his big brown eyes. Brushing that fact aside, he was a usual little baby, like all other kids,” the boys mother said.
Read the first part of the story about Boriska here

When the mother and her son returned home from the maternity hospital, the woman started noticing very curious things about her little son. The boy, whom the mother named Boris, hardly ever cried and never suffered from any ailments. He was growing up like all other children, but he started speaking whole phrases at the age of eight months. The parents gave the baby a meccano, and the boy started making geometrically correct figures from it, combining different parts with precision. “I had a very weird feeling that we were like aliens to him, with whom he was trying to establish a contact with,” the boy's mother said.

When Boris, or Boriska, as parents were affectionately calling their son, turned two, he started drawing pictures, which looked abstract at first: they were mixtures of blue and violet colors. When psychologists examined the drawings, they said that the boy was probably trying to draw the auras of people, whom he could see around. Boris was not even three, when he started telling his parents of the Universe.

”He could name all the planets of the solar systems and even their satellites. He was showering me with names and numbers of galaxies. At first I found it very frightening, I thought that my son was out of mind, but then I decided to check if those names really existed. I took some books on astronomy and I was shocked to find out that the boy knew so much about this science,” Nadezhda said.
Rumors about a baby-astronomer were spreading about the town faster than the speed of light. The boy became the local celebrity: people were curious about the child, everybody wanted to understand how he could know so many things. Boriska was willing to tell his visitors of extraterrestrial civilizations, about the existence of the ancient race of humans that were three meters of stature, of future climate and global changes…Everyone was listening to the little boy with great interest, but it goes without saying that the people did not believe those stories.

The parents decided to baptize their child just to be on the safe side: they already started thinking that there was something definitely wrong with their baby. Soon after that Boriska started telling people of their sins. He would come up to a guy in the street and tell him to quit doing drugs; he would tell adult men to stop cheating on their wives, etc. The little prophet was warning people against forthcoming troubles and diseases, which created quite an unfavorable reputation for the boy's parents.

Nadezhda noticed later that her son would often feel bad on the threshold of serious disasters. “When the Kursk submarine sank, he was all aching. He was suffering during the hostage crisis in Beslan too, he refused to go to school during the days of that horrible attack,” the boy's mother said.

When asked about his feelings during the days of the Beslan crisis, Boris said that he was burning from the inside: “It was like as if a flame was burning inside of me. I knew that the story in Beslan would have a horrible end,” the boy said.

The boy is quite optimistic about Russia's future, though: “The situation in the country will be improving gradually. However, planet Earth will have to experience two very dangerous years – 2009 and 2013. Those catastrophes will be connected with water,” Boriska said.

Boriska caught Russian scientists' attention in the summer of the current year. Specialists of the Institute of Earth Magnetism and Radio-waves of the Russian Academy of Sciences photographed the boy's aura, which turned out to be unusually strong.

”He has the orange spectrogram, which says that he is a joyful person of a powerful intellect,” professor Vladislav Lugovenko said. “There is a theory, according to which the human brain has two basic memory types: work and remote memory. One of the most remarkable abilities of the human brain is its ability to save information about experience, emotions and thoughts both inwardly and outwardly, in the single informational space of the Universe. There are some unique individuals, who can draw information from that field. In my opinion, every human being is connected with space by means of energy channels,” the scientist said.

According to Lugovenko, it is possible to measure people's extrasensorial qualities with the help of special devices, which make this procedure very easy. Modern scientists all over the world conduct extensive research works in an attempt to unveil the mystery of phenomenal children. As it turned out, people possessing unique abilities were born on all inhabited continents of the globe during the recent 20 years. Scientists call such kids “indigo children.”
”Boriska is one of them. Apparently, indigo children have a special mission to change our planet. Many of them have amended DNA spirals, which gives them incredibly strong immune system, which can even defeat AIDS. I have met such children in China, India, Vietnam and so on. I am sure that they will change the future of our civilization,” Vladislav Lugovenko said.
While world's leading space agencies are trying to find traces of life on planet Mars, eight-year-old Boriska tells his parents and friends everything he knows about the Martian civilization. Boriska remembers his past life. Specialists say that he knows the information, which he actually cannot know. A Russian journalist has recently talked to the boy about his unique knowledge and experience.
- Boriska, did you really live on Mars as people say around here?
- Yes, I did, it is true. I remember that time, when I was 14 or 15 years old. The Martians were waging wars all the time so I would often have to participate in air raids with a friend of mine. We could travel in time and space flying in round spaceships, but we would observe life on planet Earth on triangular aircrafts. Martian spaceships are very complicated. They are layered, and they can fly all across the Universe.
- Is there life on Mars now?
- Yes, there is, but the planet lost its atmosphere many years ago as a result of a global catastrophe. But Martian people still live there under the ground. They breath carbonic gas.
- How do they look those Martian people?
- Oh they are very tall, taller than seven meters. They possess incredible qualities.
“When we showed our boy to a variety of scientists, including ufologists, astronomers and historians, all of them agreed that it would be impossible to make all those stories up. Foreign languages and scientific terms, which he says, are usually used by specialists studying this or that particular science,” Boriska's mother said.
Doctors of traditional medicine acknowledge the boy's unusual abilities, although they do not say, of course, that the boy used to live on Mars in his past life.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    MIRAHORIAN GRAAL STAR QI MAGEN Forum Index -> GRAAL STAR, UNDA PURTATOARE A TIMPULUI SI DESCOPERIREA DIN BUCEGI,UNDA PURTATOARE A TIMPULUI, QI MAGEN All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group